Oral Hammaslääkärit Oulu

Asemallamme on esteettisen hammashoidon avoimet ovet 15.10.2015. Tervetuloa!

Aukioloaikamme

ma-to 8-20
pe 8-19
la 10-14 (tarkista aukioloaika ajanvarauksesta) 

Palvelemme osoitteessa

Kauppurienkatu 27, 90100 Oulu

Yhteystietomme

Keskitetty ajanvaraus 010 400 3400
Vastaanotto 010 400 3620
Sähköpostimme oulu@oral.fi

Maksutavat

Pankkikortti, luottokortti, Oral-rahoitus.

Reittiohjeet

Kauppurienkatu 27 sijaitsee Mäkelininkadun ja Koulukadun välissä Lääkäritalossa. Asema sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja kiinteistössä on käytössä hissi.

Parkkipaikat

Aseman läheisyydessä runsaasti pysäköintitilaa.

Hammaslääkärit ja suuhygienistit

Oulu, kaikki toimipisteen hammaslääkärit ja suuhygienistit

Meri Sarvilinna
Yleishammaslääkäri

Kirurgiaan erikoistuva

Maarit Salonen-Kemppi, protetiikka ja purentafysiologia
Erikoishammaslääkäri

Protetiikka ja purentafysiologia. Hoidan pääsääntöisesti purennan kokonaishoitopotilaita. Hoidot ovat usen laajoja, monivaiheisia ja vaativat osin yhteistyötä muiden erikoishammaslääkäreiden kanssa.  Purennan ja hammastapaturmien hoidossa tarvitaan implanttiprotetiikkaa ja kruunutuksia. Esteettistä hammashoitoa keraamisten kruunujen, laminaattien ja paikkojen avulla. Purentahäiriö- ja kipupotilaiden hoitoon olen kehittänyt tehokkaan funktionaalisesti ohjaavan purentakiskon.  

Ajat vain keskitetystä ajanvarauksesta.

Jussi Korhonen
Yleishammaslääkäri

Teen monenlaisia hammashoidon toimenpiteitä, kuten paikkauksia, hammaskiven poistoa, juurihoitoja, hampaiden poistoja, leikkauksellisia hampaiden poistoja, kiinteitä ja irrotettavia proteeseja, keraamisia täytteitä ja laminaatteja. Olen hoitanut paljon hammaslääkäripelosta kärsiviä potilaita.

 

Hilkka Pernu, ien-ja kiinnityskudossairaudet
Erikoishammaslääkäri

Työssäni teen erikoisalani lisäksi monipuolisesti tavanomaisia kokonaishoitoja, ennalta ehkäisevää ja suun terveyttä ylläpitävää hoitoa. Erityisosaamisen alueitani ovat mm. kiinnitystään menettäneen hampaiston purennan kuntoutus, hammas-ja ienleikkaukset, iensiirteet, esteettinen hoito, implanttien vieruskudosten tulehdusten hoito. Hoidot ovat usein laajoja ja jaksottaisia sekä vaativat yhteistyötä muiden erikoishammaslääkäreiden ja suuhygienistin kanssa. Opetus-ja tutkimustyöni kautta olen perehtynyt yleisterveyden ja hammassairauksien väliseen yhteyteen.

Ajat vain keskitetystä ajanvarauksesta.

Hannele Pernu, ien- ja kiinnityskudossairaudet
Erikoishammaslääkäri

Työssäni keskityn ien- ja kiinnityskudossairauksien hoitoon. Teen myös 
ienleikkauksia, mm.uudiskiinnityskirurgiaa ja ienvetäymien korjausleikkauksia.
Erikoisalani lisäksi hoidan potilaita kokonaisvaltaisesti; teen 
paikkaus- ja juurihoitoja, esteettistä hoitoa, keraamisia täytteitä ja 
kruunuja sekä irrotettavia ja kiinteitä proteeseja. Olen hoitanut myös 
hammashoitoa pelkääviä ja lapsipotilaita.

Ajat vain keskitetystä ajanvarauksesta.

Anneli Kauppi-Sulkala
Yleishammaslääkäri

Työpäiväni koostuu lähinnä perushammashoidosta: tarkastuksia, paikkausta, juurihoitoa ja ienhoitoa. Teen myös jonkin verran protetiikkaa ja esteettistä hammashoitoa. 

Kristiina Oikarinen-Juusola, paikkaus-ja juurenhoito
Erikoishammaslääkäri

Paikkaus- ja juurenhoito. Työssäni teen erikoisalani lisäksi kaikenlaisia kokonaishoitoja, tarkastuksia, korjaavaa hammashoitoa, purennan kuntoutuksia sekä ennalta ehkäisevää ja suun terveyttä ylläpitävää hoitoa.

Ajat vain keskitetystä ajanvarauksesta.

Petri Tiilikainen, protetiikka ja purentafysiologia
Erikoishammaslääkäri

Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri.
Teen suun ja hampaiden perushoitoa, johon kuuluvat tarkastukset, ennaltaehkäisevä ja korjaava karieshoito sekä ienhoidot. Omaan erikoisalaani liittyen hoidan purentatoiminnan häiriöitä ja korvaan puuttuvia hampaita kiinteillä siltaproteeseilla ja irtoproteeseilla. Implanttikiinnitteiset hammasproteesit toteutan yhteistyössä suukirurgin kanssa. Esteettiset toimenpiteet kuten valkaisut, laminaatit ja keraamiset täytteet ovat mielenkiintoinen osa työtäni.

Ajat vain keskitetystä ajanvarauksesta.

Kirsi Pirilä-Parkkinen, oikomishoito
Erikoishammaslääkäri

Oikomishoidon erikoislääkäri, hammaslääketieteen tohtori.

Erikoisalaani kuuluu purentaongelmien kokonaishoitojen suunnittelu ja toteutus sekä vaativien purentavirheiden ja leukakirurgiaa vaativien oikomishoitojen toteutus. Teen myös esteettistä oikomishoitoa. Minulla on kokemusta myös lapsipotilaiden oikomishoidosta.

Ajat vain keskitetystä ajanvarauksesta.

Vesa Kainulainen, suu-ja leukakirurgia
Erikoishammaslääkäri

Suu- ja leukakirurgian tohtori, väitöskirja luusiirteistä ja hammasimplanteista.

Vastaanottoni on pääasiassa suu- ja leukakirurgisten potilaiden hoitamista. Erityisesti olen perehtynyt hammasimplantti- ja luusiirrehoitoihin. Teen lisäksi runsaasti leukakirurgisia toimenpiteitä mm. purennan korjaukseen liittyviä leikkauksia, leukanivelkirurgiaa ja leukojen luupuutosten korjauksia.

Ajat vain keskitetystä ajanvarauksesta.

Leena Ylikontiola, suu-ja leukakirurgia
Erikoishammaslääkäri

Suu- ja leukakirurgi, hammaslääketieteen tohtori, lääketieteen lisensiaatti.

Vastaanottotoimintaa olen tehnyt vuodesta 1996 lähtien keskittyen pelkästään suu- ja leukakirurgisiin hoitoihin. Hoidan kaikenlaisia suu- ja leukakirurgisia potilaita. Vaativat luusiirre- ja implanttihoidot suunnittelen yhdessä proteetikon kanssa ja teen niitä tarvittaessa myös nukutuksessa.
Olen ensimmäisiä suomalaisia kansainvälisen implanttikunnan eli ITI:N jäseniä, kuten samalla vastaanotolla työskentelevä protetiikan EHL Maarit Salonen-Kemppi, jonka kanssa suunnittelemme vaativaa implanttihoitoa kirurgin ja proteetikon yhteistyönä.

Ajat vain keskitetystä ajanvarauksesta.

Kyösti Oikarinen, suu-ja leukakirurgia
Erikoishammaslääkäri

Suu -ja leukakirurgian professori. Väitellyt hammaslääketieteen tohtoriksi hammastraumoista.

Vastaanottoni on pääasiassa suu-ja leukakirurgisten lähetepotilaiden hoitoa. Olen aloittanut implanttihoidot ensimmäisten erikoishammaslääkäreiden joukossa jo 1980-luvun puolivälissä. Erityisosaamisaluettani ovat myös hampaan poistot, hammastraumat ja niiden jälkihoito.

Saila Jurvakainen
Suuhygienisti

Työnkuvaani kuuluu hammaskiven, plakin ja värjäymien poistot, fluoraukset sekä potilaiden yksilöllinen kotihoidon ohjaus ja neuvonta. Olen kouluttautunut myös hampaiden valkaisuhoitoihin.

Eija Naapanki
Suuhygienisti

Työnkuvaani kuuluu suun sairauksia ennaltaehkäisevä hoitotyö sisältäen mm. hampaiston puhdistukset, fluoraukset ja potilaiden yksilölliset ohjaukset ja neuvonnan. Teen myös hampaiden valkaisuhoitoja.

 

Raine Oikarinen
Yleishammaslääkäri

Teen monipuolisesti hammashoidon toimenpiteitä, kuten paikkauksia, iensairauksien hoitoa, juurihoitoja, kiinteitä ja irrotettavia proteeseja, keraamisia täytteitä, etualueen laminaatteja, hampaiden poistoja, sekä leikkauksellisia hampaiden poistoja.

Riitta Lithovius
Yleishammaslääkäri

Yleishammaslääkärinä teen monipuolisesti hammashoidon toimenpiteitä: suun ja hampaiston tarkastuksia, ennaltaehkäisevää hoitoa, paikkauksia, juurihoitoja, iensairauksien hoitoa sekä hampaiden poistoja.

Larissa Tursas
Yleishammaslääkäri

Olen kotoisin Jyväskylästä ja asunut Oulussa 15 vuotta. Olen ystävällinen ja potilaan huomioiva yleishammaslääkäri. Teen monipuolisesti suun terveyttä edistäviä toimenpiteitä, kuten suun ja hampaiston tarkastuksia, hammaskiven poistoja, paikkauksia, juurihoitoja, hampaan poistoja ja ennaltaehkäisevää hoitoa. Hoidan myös lapsia ja pelkopotilaita aina potilaan tarpeet huomioiden.

Maire Siemann
Asemavastaava
Ilkka Halunen
Yleishammaslääkäri

Varaa aika

Vapaita aikoja ei löytynyt