Asiakkaamme kertovat:

Lue asiakkaidemme kokemuksia aiheittain:

Asiakaspalvelu
Esteettinen hammashoito
Hammaslääkäripelko
Implantit
Juurihoito
Kipu ja puudutus
Lasten hammashoito
Viisaudenhammas

Asiakaspalvelu

"Oralin hammaslääkärit ovat asiantuntevia ja tarkastukseen on mukava mennä. Itse käyn vuoden välein ja minulla on aina sama tuttu hammaslääkäri."

"Ekakerta Oralilla. Nopea ja hyvä palvelu! ei vika kerta :)"

"Hammasta vihloi kovasti, ajan sai jo samalle illalle ja ensiapu tuli nopeasti. Jatkohoitokin järjestyi nopeasti. Oralilla homma toimii."

"Oralin hammaslääkäreiden ja -hoitajien sekä suuhygienistien palvelu on ammattitaitoista ja hellää. Kaikki lapsuuden ikävät hammaslääkärikokemukset on voinut unohtaa!"

"Hampaani halkesi. Oralin osaava hammaslääkäri hoiti hampaani kuntoon nopealla aikataululla. Kiitos ammattitaitoiselle hammaslääkärille."

"rauhallinen ja osaava hammaslääkäri löytyi Hakaniemen Oralista. Hänen luonaan on mukava käydä."

"Olen Oralissa saanut aina hellävaraista hampaiden hoitoa!"

"Menin ensimmäsitä kertaa Oraliin, minut kutsui sisälle nuori "tyttö", ajattelin että oli joku harjoittelija. kun huomasin ,että olikin minun hammaslääkärini, olisin halunnut juosta pois, juniorit ei suuhuni koske, ajattelin. Sain kuitenkin, parasta ,ystävällisintä ja kivuttominta hammashoitoa ikinä!!!"

"Kyllä parasta palvelua on asiakaslähtöisyys ja omistuneisuus potilaan hoidolle! Oma hammaslääkärini Oralissa on jopa äitiyslomalta tullut vaativan ja "hankalan" hampaani hoitamaan, vaikkei muuten ole potilaita vastaanottanut äitiyslomansa aikana! Mielestäni tämä on jo erittäin hyvää palvelua. Ajan olen saanut aina kun olen tarvinnut, tilanteen mukaan on joustettu ja järjestetty aika hyvinkin nopeasti, mistä olen hyvin kiitollinen. Tyytyväinen asiakas palaa aina uudestaan samaan paikkaan... ;)"

"Onnistuneeseen hammaslääkärikäyntiin sisältyi Oralin hyvät verkkosivut, helppo ajanvaraus, pitkät aukioloajat ja erittäin ystävälliset ammattitaitoiset työntekijät."

"Monta kertaa olen käynyt Oralissa. Sama kokemus toistuu: rentouttava ilmapiiri, ystävällinen kohtelu, taitavat sormet!"

"Järvenpään Oralista olen saanut todella ystävällistä ja hyvää palvelua ne pari viime vuotta, kun olen siellä päässyt käymään!"

"Parasta palvelua ja hoitoa olen saanut ehdottomasti Oralilla. "oma oralini" on hakaniemessä ja on aina yhtä ystävällistä ja osaavaa henkilökuntaa. Hammaslääkäritkin ovat mukavia ja juttelevat ja kertovat mitä tekevät."

"Se ihana näköala huone Hakaniemessä ja hammaslääkäri joka selittää ymmärrettävästi mitä sieltä suusta löytyy=)"

"etuhampaasta lähti paikka kesäkuumalla sain heti ajan ORAALILTA TÖÖLÖSTÄ. ASIA HOITUI NOPEASTI JA ASIANTUNTIJAMAISESTI"

"Käydessäni Oral hammaslääkärin vastaanotolla toiminta oli nopeaa eli pääsin hoitoon silloin kun minulle sopi. Hammaslääkäri oli asiantuntija. Sain hyvää ja ystävällistä palvelua. Hoito erittäin tasokasta. Samoin kun kävin suuhygienistin luona. Asiakaspalvelupisteessä oli myös hyvä palvelu, ystävällistä. Kaikille kiitettävä arvosana."

"Olen useasti käynyt Oral Itäkeskuksessa suuhygienistillä ja hammaslääkärillä. Verrattuna muihin toimijoihin Oral on mielestäni paras ja henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista."

"Hampaani lohkesi, ja hymyillessä näytin lähinnä jääkiekkoilijalta, jolta puuttuu hampaita. :) Sain nopeasti ajan Lahden Oraliin ja hampaan korjaus sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti."

"Illalla klo 18 lähti iso pala hampaasta. En tiennyt oliko se hammasta vai paikkaa ja paniikissa soitin heti ja kysyin aikaa. Pelkäsin jos yöllä alkaakin särkeä. Sain ajan heti ja jo 1,5h päästä hammas oli paikattu! Olen käynyt Tapiolan Oralissa jo ennen kun se oli Oral asema. Ei viitti vaihtaa kun on niin hyvä paikka :)"

"Ennen sydänleikkausta kävin Oral hammaslääkärillä. Yhden hampaan juurialue oli epäilyttävä,hammas poistettiin.muut hampaat puhdistettiin ja parannettiin purentaa. Hoito oli hyvää ja kivutonta,olin tyytyväinen."

"Kävin Tikkurilan Oral-hammashoitolassa pelkopotilaana ja pelkoni lieveni heti vastaanottotiskillä mahtavan asiakaspalvelun vuoksi."

"Ihan mukava käydä Nummelan Oralissa. Henkilökunta on ainakin ystävällistä, ihan kuin menisi kavereita tapaamaan."

"Vaihdoin Oraliin ja vuosia oireillut hammasväli saatiin korjattua"

"Minulla on useita kokemuksia Oralin palveluiden käytöstä. Aina on kokemus ollut odotusta positiivisempi. Yksi oli Tikkurilan Oralista jonne sain nopeasti ajan hampaan paikan lähdettyä irti ja lomalle lähdön ollessa juuri edessä. Toimipaikka oli mimulle uusi ja katsoin kartasta sijainnin väärin. Ajelin pitkinTikkurilaa enkä löytänyt oikeaa paikkaa. Varatun ajan koittaessa soitin vastaanotolle ja kerroin että en löydä perille. Vastaanoton henkilö käytti upeasti aikaansa ja ohjasi minut puhelinnavigaattorina perille. Lisäksi hammaslääkäri otti minut vielä vastaan vaikka olin myöhässä ja ennätysajassa hoiti hampaani kuntoon niin että seuraava potilas ei joutunut kärsimään myöhästymisestäni. Ja minun lomani pelastui!"

"Olen aina tuntenut itseni tervetulleeksi, kun saavun tarkastukseen tai hammasvaivan takia. Ystävällinen henkilökunta on iloisena vastassa. Tarkastuksen aikana kerrotaan mitä tehdään ja mikä on tilanne niin ei tarvitse jännittää turhia ja miettiä mitä ihmettä nyt tehdään. Tulevista toimenpiteistä annetaan yksityiskohtainen kuvaus ja myös hinta-arvio. Tällaiselle jännittäjä -tyypille kaikki käynnit mitkä olen käynyt Oralissa ovat olleet positiivisia. Kiitos!"

"Siirryin Oralin hoitopiiriin kun yli 20 vuotta vanhan hammaslääkärin hoidossa kyllästyin siihen että viikonloppuna hänellä ei ollut vastaanottoa eikä muutenkaan kovin nopeasti hädän tullen päässyt hoitoon. Nyt olen - erikoishoidosta riippuen- käyttänyt kolme eri lääkäriä Oralissa, saanut hoitoa viikonloppuna ja muutenkin aina tarvittaessa nopeasti. Nyt käyn säännöllisesti vakiolääkärini hoidossa(ihana nainen muuten) Koko henkilökunta tervehtii ystävällisesti ja palvelu on sujuvaa. Kiitos teille kaikille!!!"

"Aina sitä sattuu ja tapahtuu - hampaillekin! Eräänä arkiaamuna työskentelin korkean työpöydän äärellä ja hörpin välillä vettä juomapullostani. Yks kaks yllättäen käden liikerata tekikin parin sentin omavaltaisen koukkauksen ja pullon suu kopsahti toiseen etuhampaaseen niin, että siitä lohkesi pala pois. Lyhyen harmitteluhetken jälkeen soitin Oralin vastaanotolle ja lääkäriaika löytyikin jo heti parin tunnin päästä. Sen kauempaa ei onneksi tarvinnutkaan lohjenneen hampaan kanssa pärjäillä, vaan purukalusto saatiin nopeasti kuntoon. Nopeaa palvelua arvostaa aina silloin kun sitä saa!"

Esteettinen hammashoito

Lue esteettisen hammashoidon mahdollisuuksista

"Oral teki hääpäivästäni kauniin korjaamalla etuhampaani ja kustannukset pysyivät niissä lukemissa mitä oli kerrottu,kiitos."

"Häpesin aiemmin hymyäni, mikä johtui vinoista hampaistani ja epäsuorasta hammasrivistöstäni. Tämän vuoksi välttelin hymyilemistä. Päätin sitten tehdä asialle jotain ja saada kauniin hymyn. Olen jo lähes saavuttavanut tavoitteeni Oral-hammaslääkäreiden avulla ja olen tuonut hymyn takaisin elämääni. :)"

Hammaslääkäripelko

Hammashoitopelko on erittäin yleistä. Pelon taustalla voivat olla aikaisemmat kivuliaat tai muuten huonot hoitokokemukset. Me Oralilla autamme sinua löytämään itsellesi sopivimman tavan kivuttomaan hammashoitoon. Lue lisää vaihtoehdoista.

"koko ikäni (49vuotta) olen kammonnut hammaslääkäreitä. Ensimmäisen käynnin jälkeen Oralilla, pelko hävisi! Kiitos upeiden hammaslääkäreiden!"

"Olen kammonnut hammaslääkäreitä koko ikäni. Muutama vuosi sitten päädyin Oralin asiakkaaksi Nummelassa, kun kunnallinen hammashoitola kirjoitti minulle ostopalvelu(?)lähetteen viisaudenhampaiden poistoa varten. Nummelan Oralissa on asiakaslähtöinen tunnelma; asiakkaita tervehditään ja aamuisin jokaiselle toiviotetaan hyvät huomenet. Lääkärit ja hoitajat ovat aina luontevan ystävällisiä. Tarkastuksen tai toimenpiteen yhteydessä lääkäri on kertonut koko ajan mitä seuraavaksi tehdään ja selittänyt auki vaikeita termejä. Kukaan ei tuomitse jos hampaiden harjaus on ollut laiskemman puoleista vaan asiakasta ohjeistetaan ja neuvotaan ystävällisesti. Hyvien kokemusten ja ihanan palvelun vuoksi olen todennut, että laadusta kannattaa maksaa hieman enemmän. Tästä syystä en asioi hampaineni enää missään muualla kuin Oralissa ja kerron hyvistä kokemuksistani eteenpäin aina kun mahdollista."

"Ei tarvitse enää hammaslääkäriä pelätä kun Oulun oralissa on niin helläkätiset hammaslääkärit :)"

"oralista löytyy ainut hammaslääkäri jota en pelkää"

"Hammaslääkäri kammoisena voitin pelkoni käydessäni Oral:lla. Kun minulle kerrottiin eri vaihtoehtoja poistaa pelkoni, uskaltauduin ilman "rauhoitusta" asettua asiakkaaksi, ilman ahdistusta. Kokoajan Hammaslääkäri kertoi, jutteli minulle - se rauhoitti ja olin luottavaisin mielin. Olen kertonut palvelusta kaikille tutuilleni, nyt meiltä käy myös avomieheni kyseisessä paikassa - Tikkurilan Oral:ssa."

"Olen pelännyt koko ikäni hammaslääkäriä, jo pelkkä hammaslääkärissä oleva haju hirvitti. Varsin ajan oralille ja kokemusta voisi sanoa, jopa melkein miellyttäväksi. Toivon, että hammaslääkärini ei koskaan jää eläkkeelle tai vaihda alaa :)"

"Hammaslääkäripelkoni oli aiemmin niin kova, että poistuin visiiteiltä itkun kera. Oralilla pelkoni otettiin vakavasti ja ymmärtäväisesti, ensimmäisen käynnin jälkeen ei ole enää tarvinnut pelätä seuraavaa visiittiä kun kaikki on sujunut erittäin mukavasti, jopa viisurileikkaus!"

"Hammaslääkärikammoinen ihminen kun olen, sain elämänimpositiivisimman kokemuksen juuri Oralissa. Ystävällinen ja rauhallinen henkilökunta, joka kertoi koko ajan mitä puuhaili. Uskalsin mennä jopa hammaskiven poistoon uudelleen."

"Olen ollut hammaslääkäripelkoinen kouluajoista lähtien. Nyt yksi hampaani oli lohjennut pahasti enkä uskaltanut mennä lääkäriin suuren pelkoni vuoksi. Murehdin asiaa päivin öin todella pitkään kunnes huomasin Oralin sivuilla pelkopotilaiden hammashoidosta ja lopulta uskaltauduin varaamaan ajan internetin kautta. Ihanan lääkärin ja hoitajien ansiosta huomasin, ettei tämä niin kauheaa olekaan. Kauheinta tässä oli ennen hoitoon menoa jokapäiväinen pelkoni suuni ja sen kautta koko kehoni terveydentilasta. Kokemus Oralista oli kaikin puolin positiivinen, tulen jatkossakin käyttämään Oralin palveluita ja suosittelen tätä myös kaikille."

"Joka kerta on ollut onnistunut käynti jo vuosia... Ei Ole tarvinnut valvoa enää öitä ja jännittää tulevaa käyntiä!Kiito Oral Hyvinkää"

"Olin aiemmin hysteerinen ja tärisevä hoidettava, sitten löysin Oralin pelkopotilaisiin erikoistuneet lääkärit. No fear anymore!"

"Kaikki Oralilla käynnit ovat onnistuneita! Siellä otetaan hyvin huomioon hammaslääkäripelkoinen ja hampaat tulee hoidettua aivan huomaamatta sekä nopeasti :) taitaa tältä tytöltä pelko pikkuhiljaa poistua..Kiitos siitä! :)"

"Hammaslääkärini on savuttanut luottamukseni. En enää pelkää istua hoitotuoliin. Valtaisan huonot aikaisemmat kokemukset kouluajoilta aiheutti kovan pelkoni hammaslääkäreihin. Oralissa asia korjaantui."

"Olen kärsinyt hammaslääkärikammosta ja Oralista löytyi hampilääkäri, joka auttoi pahimman yli. Nyt on helpompi käydä tarkistuksessa, eikä pelota enää."

"Oral Espoo kevät 2013, Olen hammaslääkäripelkoinen aikuinen. Tilasin aikaa lääkäripelkoiselle ja sainkin jo samana tai seuraavana päivänä ajan. Kaksi aivan hanaa mieshenkilöä oli minua vastassa ja he ottivat hyvin huomioon sen että tuskin pystyin hengittämään. Pelkotilani oli tosi korkealla. Tarkastuksen jälkeen todettiin, että minulla ei ole reikiä, vaan jonkinverran hammaskiveä ja lääkäri kyseli voisiko sen hoitaa nyt samalla pois, ei tarvitse tulla sitten uudestaan. Luulen, että seuraavan kutsun tullessa en enää valvo yötä ennen uutta käyntiä. Hyvä, että teillä huomioidaan meidät pelkopotilaat hyvin. "

"Olen aina ollut kovin hammaslääkärikammoinen. Oralin palvelu oli lempää ja ripeää. Kävin nukutushoidossa viime viikolla ja nyt hampaat ovat jälleen kunnossa sekä valkoiset. Pidin ammattimaisesta ja ripeästä palvelusta. Pitkästä aikaa hymyilen huoletta!"

"Hammaslääkäripelkoinen keski-ikäinen nainen... Se on juuri niitä asioita, joita EI halua julistaa ympäriinsä. Oralin tiedoista löysin maininnan, että myös pelkopotilaat huomioidaan, päätin kokeilla. Ja yllättävän hyvinhän se meni. Ei nyt mikään nautinto, mutta enää en sentään tärise odottaessa. Hammaslääkärillä käynti jännittää vieläkin, mutta pelkoa on helpottanut se, että siitä voi puhua (ilman sitä huvittunutta "eihän siinä ole mitään pelättävää" -hyminää) ja se huomioidaan käynnin aikana. Kiitos Tampere!"

"Olen elämästäni noin 16 vuotta pelännyt hammaslääkäriä, ja olen joutunut jättämään pelon takia käyntejä välistä (monien vuosien ajalta). Äitini vinkkasi että kokeiles Oralin palveluita ja pelonsekaisin tuntein uskalsin kuin uskalsinkin tulla vastaanotolle ja tajusin, ettei hammaslääkärikäynnissä ole mitään pelättävää. Espoon Tapiolassa on eräs erittäin pätevä ja mukava hammaslääkärille kenellä olen käynyt nyt 4 vuoden ajan ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Pelkään ja jännitän edelleen mutta pelkoni otetaan ymmärrettävästi huomioon eikä sitä vähätellä. Saan aina tsemppaukset hammaslääkäriltäni ennen käyntiä sekä käynnin jälkeen. Käynnit mennään minun ehdoillani, ja meillä onkin hammaslääkärini kanssa ’omat käsimerkit’ millä viestin että nyt tarvitsen pienen taon hengähtämiseen. Vaikka edelleen pelkään ja jännitän, en koskaan ole tuntenut kipua käynnin aikani. Hammaslääkärini kyselee minulta tuntemuksiani jatkuvasti, mikä rauhoittaa aivan älyttömästi. Oon ollut todella iloinen sekä onnellinen että olen löytänyt hammaslääkärin, joka ymmärtää minua ja kenellä uskallan käydä. Ei ole helläkätisempää, ymmärtäväisempää eikä ihanempaa hammaslääkäriä kuin hän. Koko perheemme käy nykyisin samalla hammaslääkärillä."

"Hammaslääkärikammoisena uskaltauduin Oraliin hammaslääkäriin, "pelko"lääkärille. Koskaan aiemmin en ole ollut lääkärillä joka olisi toiminut yhtä rauhallisen varmasti ja puudutuspiikki ei sattunut. Puudutuspiikistäkin jäänyt kauhea kammo terveyskeskushammaslääkäristä, piikki kitalakeen kauhean rusahduksen saattelemana. Sattui ja kammohan siitä jäi. Nyt en mihinkään muualle uskalla enää hammaslääkäriin mennä, kuin Oraliin tälle tutulle lääkärille, jonka taitoihin luotan."

"Pelkäsin hammaslääkärissä käyntiä muuta Porvooseen muutettuani löysin hammaslääkärin jota en enää pelännyt. Hän toimii Oral hammaslääkäri asemalla."

"Useamman vuoden olen pelännyt mennä hammaslääkärille, mutta sain lopultakin varattua ajan hampaiden hoitoon. Oralilla osaava lääkäri korjasi purukalustoni ja luotin täysin asiantuntijaan. Hammaslääköripelko on kadonnut ja voin hymyillä huolettomasti. Kiitos Oral."

"Kävin ensimmäistä kertaa Oral hammaslääkärin luona täällä Joensuussa tänä syksynä ja oli tosi mukava käynti! Pelkään hammaslääkäriä ja sain sanottua sen hammaslääkärille. Hän kertoi koko ajan mitä tekee ja se helpotti jännitystäni. OIkein onnistunut hammaslääkärikerta! Tästä edes käyn aina Oralilla samalla hammaslääkärillä, varaan ajan joka vuosi. Ja kun ajanvaraus on tehty helpoksi meille pelkäävillekin, ajan saa varattua kätevästi netissä. Siitä plussaa!" 

"Olen 1970-luvun kouluhammaslääkärien rääkkäämä hammaslääkärikammoinen, joka on käytännössä oppinut, että Oralin tilat ja henkilökunta tekevät hammaslääkärissä käynnistä mahdollista. Lisäksi olen ankkuroitunut luottohammaslääkärille, jonka tekemisiin ja sanomisiin luotan."

"Pelkään kovin hammaslääkärikäyntejä, puudutukset vaikuttavat hitaasti, tunnen jatkuvasti tukehttuvani, ja muutenkin epämiellyttävää touhua. Lahden Oralissa on hammaslääkäri joka on ystävällinen, kärsivällinen ja omaa taikuutta. Ensimmäistä kertaa hammaslääkärikokemus oli jopa miellyttävä. Ihmisten asialla. :)"

"Ensimmäisen kerran elämässäni löysin oikein hyvän hammaslääkärin Oralista. Ei peloittanut yhtäään. Tuli hyvä potilas lääkäri suhde.

"Olen aina pelännyt hammaslääkäriä mutta kun ensimmäistä kertaa menin Oraliin sain siellä niin hyvän vastaan oton minua kuunneltiin ja uskottiin että pelkään hammaslääkäriä. Hoito oli kivutonta kiitos siitä =)"

"Muutamia vuosia sitten olin vältellyt hammaslääkäriä pelon takia ihan liian kauan. Jossain vaiheessa järki onneksi voitti ja varasin ajan Oraliin. Väittäisin onnistuneeksi käynniksi, koska hampaa hoidettiin ilman lisätraumoja ja sen jälkeen käynyt useastikin, ihan ilman suurempia pelkoja." 
 

Implantit"

Yleistä hammasimplanteista ja eri vaihtoehdoista

"Minulle laitettiin 2013 hammasimplantti erittäin ammattitaitoisesti ja olen siihen ollut todella tyytyväinen. Suosittelen Oralia!"

 

Juurihoito

Milloin tarvitaan juurihoitoa? Lue lisää>>

"Jos juurihoito voi olla miellyttävä niin kokemukseni Oralilla oli todella positiivinen ja kivuton toipuminen! Asiantuntevaa palvelua ja hoitoa."

"Long story short: Vielä lukiossa ollessani erääseen poskihampaaseeni tuli tuntemattomasta syystä kamala tulehdus, jonka seurauksena hammas jouduttiin juurihoitamaan. Hampaan hoito aloitettiin melko akuutisti Jyväskylän Oralilla sen jälkeen kun olin käynyt julkisella puolella jo pariin otteeseen ongelman kuitenkaan ratkeamatta. Vaikka olin jo lähes täysi-ikäinen nuori nainen, kipu oli yltynyt hampaassa niin kovaksi että tarvitsin hammaslääkäriin mennessä saattajan, sillä olin itse aivan toisissa maailmoissa kivun takia. Hampaan hoito aloitettiin poraamalla hammas auki, jolloin paine ja kipu lievittyivät välittömästi. Tämän jälkeen aloitettiin varsinainen juurihoitoprosessi, jonka teki minulle ennestään tuntematon hammaslääkäri. Tämä hammaslääkäri otti (ja ottaa yhä) minut vastaan aina kunnioittaen, rauhoittaen minua käynneillä kertomalla siitä mitä hän sillä hetkellä suussani tekee sekä kertomalla ja kyselemällä esimerkiksi minulle tärkeistä opinnoistani. Tällainen kohtelu on ollut minulle aivan uutta - hammaslääkäri kohtaa minut ihmisenä eikä pelkkänä suuna ja hampaina muiden joukossa. Hammaslääkärini puhuu kauniisti hampaistani ja lähdenkin hammaslääkäriltä nykyään hymyssäsuin. Yhä edelleen hammaslääkärini kuitenkin muistaa sen lähes 10 vuoden takaisen hetken, kun tulin kyseiselle klinikalle ensimmäistä kertaa äitini saattelemana. Hyväntahtoinen vitsi hammaslääkärillä käydessäni onkin se, miten paljon rohkeammaksi olen kasvanut kun pärjään nykyään hammaslääkärissä yksin."

"Kärsin pahasta hammaslääkäripelosta. Kun tuli aika mennä juurihoitoon, sain viikkoja etukäteen päänsärkyjä, migreenejä ja itkukohtauksia. Erottajan ORAL:issa minut otettiin lämpimästi vastaan ja hammaslääkäri vakuutti, ettei hoito satu. Ensimmäisen kerran tämä oli totta! Puudutusta laitettiin monen monta kertaa, mutta kertaakaan en yrittänyt ampaista tuolista ylös." 

 

Kipu ja puudutus

"Kivuton hammashoito Oralissa esilääkityksessä!"

"Kaikkein kivuttomin/vihlomattomin paikkaus on tehty minulle Oralilla."

"Tässä kuussa kaksi kertaa hammaslääkärissä käyneenä ei voi kun ihmetellä miten nätisti voi puudutuksen laittaa kun ei tuntunut yhtään. Hampaat nyt taas kunnossa ja uskaltaa uudelleenkin mennä Mikkelin Oraliin."

"Minulla jonkin verran paikkauspelkoa, mutta kun kävin Oralissa niin jopa puudutuspiikin laitto ei tuntunut pahalta vaan oli niin asiantunteva ja ammattitaitoinen ja helläkätinen hammaslääkäri, että tulen taas kun on tarkastuksen aika tai tuntuu olevan reikä hampaassa!Kiitos paljon!"

"Onpa mukavia ihmisiä töissä Itäkeskuksen Oralissa, ei puudutuskaan tuntunut kuin hyttysen pistokselta."

Lasten hammashoito

Lue lisää lasten hammashoidosta

"6v poikani saa herkästi reikiä. Yksi hammas oli jo niin huono että se oli pakko otta pois. Oralilla tämä homma meni erittäin hyvin. Poikani on erittäin erittäin arka ja herkkä mutta onnistuimme. Viimeksi porattiin pari reikkää jopa ilman puudutusta koska ei suostunut ottamaan sitä, eikä kuulema saattunut. :)"

"Tyttäreni pidettyä uutta oikomiskojettaan kesän yli oli tarkastuskäynnin aika Oralin oikomishammaslääkärillä. Tultuamme sisään hammaslääkäri katsoi tyttööni ja totesi heti: "Näen, että olet käyttänyt kojetta ahkerasti". Kyllä oli tyttö mielissään kehuista ja näkyvistä tuloksista ja kaikille tuli hyvä mieli. :-)"

Viisaudenhammas

"Olen monille tuttaville ja ystäville kehunut kuinka viisaudenhampaani jouduttiin poistamaan leikkaamalla. Asian hoiti erikoislääkärinne Erottajalla muutamassa minuutissa, sain ennen toimenpidettä jo antibiootin ja sairaslomaa, paraneminen oli nopeaa, vaikka turvotus kesti pitkään ja leuan väri vaihtui viikon aikana =) Nyt olen jo äitini saanut varamaan ajan teille huomiseksi ja toivottavasti hänestäkin tulee uusi tyytyväinen asiakkaanne!"

"Oralissa minulta poistettiin molemmat alaviisaudenhampaat samalla kertaa. Kirurgi oli todella asiakaspalveluhenkinen ja kertoi koko ajan mitä tapahtuu, mitä ääniä kuuluu, miltä tuntuu eikä tapahtumaa tarvinnut pelätä lainkaan vaikka hieman hoitokammoinen olenkin."

"Viisureiden poisto on yhtä tuskaa, mutta Oralissa hammaslääkäripelkooni suhtauduttiin vakavasti. Ihana hammaslääkäri kuunteli huoleni ja rauhoitteli minua ennen operaatiota. Hän varmisti moneen kertaan, että puudutus on varmasti riittävä. Viisaudenhampaan poisto olikin lopulta helppo ja kivuton kokemus. Hymyssä suin sain lähteä kotimatkalle, tai mitä nyt tehopuudutukselta pystyin hymyilemään. Enää ei hammaslääkäriin meno pelota samalla tavalla kuin ennen! :) "

"Pelkäsin paljon viisaudenhammasleikkausta,koska kolme edellistä oli ollut todella ilkeitä toimenpiteitä. Teillä Oralissa toimenpide kesti vain vajaa 10min ja sekin meni hyvin kun lääkäri laittoi radiosta rockit soimaan ja rupesi rauhallisesti ja varmoin ottein työskentelemään."

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info