Voita matkalahjakortti Oral Oulu Ideaparkin avajaisarvonnasta!

Nyt kisataan! Oral Hammaslääkärit on avannut uuden hammaslääkäriaseman Oulun Ideaparkiin. Sen kunniaksi arvomme 500 € matkalahjakortin sekä hammastarkastuksen! Osallistu arvontaan vastaamalla alla olevaan kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi. Luethan myös kilpailun säännöt alta. Kisaan voi osallistua sunnuntaihin 29.1.2017 klo 23.59 asti. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Onnea kisaan!

Kilpailu on päättynyt ja voittajiin on otettu yhteyttä!


Säännöt:

  1. Arvontaan voi osallistua 29.1.2017 klo 23.59 asti. Osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.
  2. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa Oral Hammaslääkärit Oyj:n henkilökuntaa ja arvonnan toteutukseen osallistuneita yhteistyötahoja lukuun ottamatta.
  3. Palkintoja arvonnassa jaetaan kaksi: 1 x matkalahjakortti (arvo 500€) ja 1 x hammastarkastuslahjakortti (arvo 68,90–81,90€).
  4. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä Oral Hammaslääkärit Oyj tai järjestäjän yhteistyökumppani. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista siihen liittyvistä kuluista. Arvonnan palkintoja ei voida muuttaa rahaksi.
  5. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Voittajien tulee vastata yhteydenottoon 1 kuukauden kuluessa. Mikäli näin ei tapahdu, arvonnan järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoja voittajille.
  6. Oral Hammaslääkärit Oyj varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä.
  7. Näiden sääntöjen hyväksyminen on edellytys arvontaan osallistumiselle.