Esteettinen hammashoito

Kauniit, valkoiset ja tasaiset hampaat ovat jokaisen saatavilla! Oralista saat korkealaatuiset ja monipuoliset esteettisen hammashoidon palvelut.

Esteettisen hammashoidon keinoin voidaan esimerkiksi vaalentaa hampaita, korjata hampaiden asento- tai muotovirheitä, tehdä aidon hampaan näköisiä ja tuntuisia kruunuja, posliinipaikkoja ja hampaan pinnan peittäviä laminaatteja. Paikkaukset tehdään huomaamattomasti hampaan värisillä materiaaleilla. 


Esteettisen hammashoidon osaamista Oral Kuopio Keskustasta.

Hampaiden valkaisu - turvallinen ja tehokas tapa kirkastaa hymy

Hammaslääkärin tai suuhygienistin vastaanotolla on useita keinoja valkaista hampaita, riippuen värjääntymisen syystä. Hammaskiven poistossa käytettävä ultraäänilaite poistaa tehokkaasti ruuan, juoman ja tupakoinnin aiheuttamia värjäytymiä, samoin soodapuhdistus ja hohkakiveä sisältävän pastan ja kumisen, pyörivän kupin avulla tehty pastapuhdistus. 

Mikäli värjäytymien poisto ei yksinään riitä halutun lopputuloksen saavuttamiseksi, hampaiden valkaisu vetyperoksidin avulla on tehokas keino saada kauniit, vaaleat hampaat.

Hampaiden valkaisuEsteettisen hammashoidon potilastöitä

Muu esteettinen hammashoito

Hampaiden poikkeava pituus, esimerkiksi lyhentyneet hampaat kuluneessa hampaistossa, tai hammaskaaren suurentuneet aukot voidaan vaivatta korjata joko yhdistelmämuovimateriaaleilla tai posliinikuorien avulla.

Vanhat paikat voidaan uusia, jos ne ovat  värjääntyneet tai paikkamateriaali ei enää esteettisesti tyydytä. Nykyaikaiset hammasmateriaalit ovat esteettisesti erittäin korkeatasoisia ja huomaamattomia. Hampaiden miellyttävä ulkonäkö on keskeinen tekijä kaikkea hoitoa suunniteltaessa ja toteutettaessa.

Näkyvältä paikalta hammaskaarelta puuttuva hammas voidaan korvata huomaamattomasti joko proteettisin ratkaisuin tai implantin avulla.

Oralin suuhygienistit suorittavat myös hammaskorujen kiinnitykset.  

Laminaatit ja kruunut
ImplantitEsteettisen hammashoidon potilastöitä


Esteettisen hammashoidon osaamista Oral Kuopio Keskustasta.

Keraamiset paikat, täytteet ja kruunut

Cerec-tekniikalla tehty kruunu tai paikka on potilaalle mukava ja nopea, ja hoidon lopputulos on kestävä ja kaunis. Keraaminen materiaali ei myöskään kellastu ajan mittaan muovin tavoin. Cerec-tekniikan avulla voidaan esimerkiksi potilaan kaikki etualueen hampaat korjata yhdellä vastaanottokäynnillä ilman väliaikaisia ratkaisuja.
Cerec - luonnollinen hymy keraamisilla täytteillä

Oikomishoito aikuisena

Hammaskaareltaan poikkeavasti sijaitsevat hampaat tai hammaskaaren ahtaus ja epätasaisuus saattavat vaivata vasta aikuisiässä. Vaikka oikomishoito on totuttu yhdistämään lasten hammashoitoon, oikomishoidon toteuttaminen aikuisiässä on täysin mahdollista.

Uudet ilman perinteisiä oikomiskojeita toteutettavat Invisalign- ja Six Month Smiles -oikomishoitomenetelmät ovat huomaamattomia ja mukavia tapoja toteuttaa oikominen aikuisiällä. Invisalign-oikomista on saatavilla Oralin pääkaupunkiseudun ja Turun toimipisteissä. Six Month Smiles -menetelmä on käytössä Oral Kuopio Keskustassa.

Näiden hoitomuotojen etuna ovat myös nopeammat tulokset kuin perinteisillä menetemillä toteutetussa oikomishoidossa. Haluttu lopputulos voidaan tapauskohtaisesti saavuttaa jo 4-6 kuukaudessa.


Lue lisää hampaiden oikomisesta:
OikomishoitoAsiakkaiden kokemuksia oikomishoidosta

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info