Miten hoitoprosessi etenee?

Sinulle sopivan hoidon suunnittelu

1. Tarkastus- ja arviokäynti

 • Perustarkastus
 • Kokonaisvaltainen hoidonsuunnittelu
   

Saat arvion Invisalign-oikomishoidon sopivuudesta sinulle ja hoitosuunnitelman. Suunnitelman pohjalta voit tehdä päätöksen hoidon aloittamisesta ja varata ajan iTero 3D-kuvaukseen.

Hoitopolku uutta hymyä kohti

2. 3D-skannaus ja arvio hoitotuloksesta

 • Tarkkuusjäljennöksen otto
 • iTero 3D-kuvaus
 • ClinCheck-demonstraatio
   

Hampaasi kuvataan tai hampaistasi otetaan tarkkuusjäljennös ja se kuvataan 3D-skannerilla. Kuvauksen pohjalta valmistettu ClinChek-video lähetetään sinulle 2-3 viikon kuluttua kuvauksesta, jotta näet miltä hymysi näyttää hoidon päätyttyä. Suunnitelman avulla tehdään kahden viikon välein vaihdettavat Invisalign-oikomiskalvot.

3. Oikomiskalvojen käyttöönotto

 • Vaihdettavat oikomiskalvot
 • Vastaanottokäynnit 1-2 kk välein
   

Saat sinulle räätälöidyt ohuesta muovista valmistetut Invisalign-oikomiskalvot 4-6 viikon kuluttua 3D-kuvauksesta. Kalvot ovat läpinäkyviä ja huomaamattomia ja voit ottaa ne pois ruokailun ja puhdistuksen ajaksi. Muutamaan hampaaseen kiinnitetään otepinta, jolla varmistetaan hampaan siirtyminen.

Oikomishoito kestää 7-24 kuukautta riippuen hoidon tavoitteesta.

4. Nopeuta hoitoasi Acceledentin avulla

AcceleDent on oikomishoitoasi nopeuttava laite, jonka värähtely kiihdyttää hampaiden liikkumista ja hoitosi etenemistä. Tämän lisähoidon avulla Invisalign-hoito voi nopeutua jopa 30 – 50 %.

5. Hampaiden puhdistus & valkaisu

Hoidon aikana voit käydä suuhygienistillä hampaiden puhdistuksessa. Mahdollinen hampaiden valkaisu mieluummin vasta oikomisen jälkeen.

6. Hoidon päättyminen

 • Vivera-retentiokisko ja retentiolanka
   

Hampaiden suoristuminen korjaantuu nopeammin kuin purenta. Oikominen tulee tehdä suunnitelman mukaisesti loppuun asti. Invisalign-oikomishoidon päätteeksi saat Vivera-retentiokiskon tai liimattavan tukilangan hoitotuloksen säilyttämiseksi. Viveraa käytetään aluksi kahden viikon ajan jatkuvasti, sen jälkeen vain öisin.

 

Hoidon kannalta vapaaehtoisia vaiheita ovat kohdat 4 ja 5, muut kohdat ovat välttämättömiä vaiheita. 

Varaa aikasi numerosta 010 400 3400

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info