Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu sopii kaikille: miehille, naisille, nuorille ja senioreille! Kun hampaiden pinta kirkastuu ja tasoittuu, hymystä tulee kaunis ja valkaisu jopa nuorentaa ilmettä. 

Tule MAKSUTTOMAAN valkaisuarviointiin niin selvitämme mikä valkaisumenetelmä sinulle sopii parhaiten! Lue lisää >

 

Valkoisemmat hampaat - turvallisesti 

Oralista saat laadukkaat ja tehoavat valkaisuhoidot suuhygienistin tekemänä vastaanotollamme. Meiltä saat myös turvalliset, CE-merkityt ja tutkitut välineet ja aineet, jos mieluummin teet valkaisut itse kotonasi.

Hampaiden laservalkaisu
Hampaiden kotivalkaisu

Mitä on hampaiden valkaisu?

Valkaisu tehdään vetyperoksidipohjaisella valkaisuaineella, joka on hampaiden valkaisussa käytetyin aine ja siitä on tehty eniten tutkimuksia. Vetyperoksidi vaalentaa nopeimmin ja tehokkaimmin hampaissa olevia värjäymiä. Joissain tuotteissa käytetään karbamidiperoksidia, joka hajoaa vetyperoksidiksi.

Hampaiden valkaisu tehdään terveeseen ja puhtaaseen suuhun

Jotta valkaisutulos olisi paras mahdollinen ja toimenpide sujuisi turvallisesti, mahdollinen hammaskivi ja pinnalliset värjäymät poistetaan ja suuhygienisti ja hammaslääkäri arvioivat suun terveyden ennen valkaisua. Valkaisuhoitoja emme tee alle 18-vuotiaille, koska nuorilla hampaan kehitys on vielä kesken.

Miten valkoisiksi hampaat voi valkaisemalla saada?

Hampaiden valkaisu aloitetaan kartoittamalla hampaiden lähtösävy väriskaalasta ja asiakkaan odotukset toivotusta lopputuloksesta. Sävyvaihtoehtoja on paljon. Jos halutaan aivan hohtavan vitivalkoiset hampaat, se ei välttämättä valkaisulla onnistu. Silloin vaihtoehtona voivat olla esimerkiksi hammaslaminaatit. Laminaateista enemmän täällä: Hammaslaminaatit.

Lue lisää hampaiden valkaisumenetelmistä:

Hampaiden laservalkaisu

Hampaiden valkaisu kotona