Purentalihasten rentoutushieronta

Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun jännitystilat voivat heijastua särkynä niskaan, hartioihin ja ohimoille. Pahimmillaan ne jopa laukaisevat migreenikohtauksia. Suun ja pään rentoutushieronta voi tuoda avun niska- ja hartiakipuihin.

Rentoutta suuhieronnasta

Oralissa työskentelee erityisen lisäkoulutuksen saaneita suuhygienistejä, jotka ovat perehtyneet siihen, miten suun ongelmat vaikuttavat muualla kehossa. Suuhygienisteillä on valmiudet tunnistaa purentavirheistä johtuvat haitat ja ratkaista niitä suun ja pään alueen rentoutushieronnan avulla. Hieronnan aikana käsitellään kasvojen alue sekä puremalihakset poskien sisäpinnoilta sekä lisäksi kaulan ja niska-hartiaseudun aluetta.

Varaa aika purentalihasten rentoutushierontaan numerosta 010 400 3400!

Suuhygienistin tekemä rentoutushieronta on hyvin samanlaista kuin perinteinen hieronta – mutta voimankäyttö on hellävaraisempaa, kun toimitaan suun ja pään alueella.

Hieronnassa suuhygienisti käy lihakset läpi huolellisesti niin suun sisä- kuin ulkopuoleltakin. Suuhieronnassa jännitykset purkautuvat, kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja keho rentoutuu leuan, niskan ja hartioiden alueelta.

Kotitreeni: Stoppi jauhamiselle!

Hierontakerran yhteydessä suuhygienisti tarkkailee potilaan suun ja purennan kokonaiskuvaa. Tarvittaessa potilas ohjataan jatkohoitoon hammaslääkärin tai purentafysiologin vastaanotolle.

Lisäksi hierontakäynniltä saa treeniohjeita kotiin. Ohjeiden avulla pääsee eroon pienistä, haitallisista tavoista, jotka aiheuttavat jännitystiloja suussa ja leuassa. Esimerkiksi purukumin jauhaminen liian pitkään tai leuan nojaaminen käsivarteen aiheuttavat painetta, joka voi tuntua niskassa, hartioissa ja päässä.

Palvelu on saatavilla Oral-toimipisteistä lukuunottamatta seuraavia: Rovaniemi, Mikkeli, Hyvinkää, Vaasa, Lappeenranta ja Valkeakoski.

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info