Nukkula-kuorsauskisko

Vain Hämeenlinnan Oralista on saatavilla Nukkula-kuorsauskiskot. Nukkula eroaa muista kuorsauskiskoista siinä, että se on kevyempi rakenteeltaan. Nukkulan käyttöön on helppo tottua, koska se on pienempi kuin isot kiskot joissa muovi peittää hampaat kokonaan.

Nukkula - kuorsauskiskolla pyritään avaamaan hengitysteitä nielussa unen aikana ja näin helpottamaan ilman kulkua. Kun tässä riittävästi onnistutaan, kuorsaus vaimenee merkittävästi tai loppuu kokonaan.  Lievä uniapnea (hengityskatkokset unen aikana) saattaa myös helpottua ilman kulkiessa vapaammin. Nukkula - kuorsauskisko valmistetaan jokaiselle yksilöllisesti hammaslääkärin ohjauksessa. 

Nukkula -kuorsauskiskolla on palautusoikeus, jos vaikutusta kuorsaukseen ei ole. Vaikutus kuorsaukseen selviää heti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. 

Tarjoamme maksuttoman konsultaatioajan, jossa selvitetään, sopiiko Nukkula - kuorsauskisko sinulle ja käydään perusteellisesti läpi kiskon käyttöön liittyvät asiat. Sen jälkeen voit tehdä päätöksen hoidon aloittamisesta ja varata tarvittavan ajan.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon numerosta 010 400 3400 Hämeenlinnan tai Helsinki, Itäkeskuksen Oraliin hammaslääkäri Tero Siirilälle.


Vapaita aikoja ei löytynyt
Info