Hammaslaboratoriot

Laadukasta hammasprotetiikkaa

Oral Hammaslaboratorio, Oral Lindent Hammaslaboratorio sekä Oral Labodent ovat hammas- ja leukaprotetiikkaan erikoistuneita valtakunnallisesti palvelevia hammaslaboratorioita. Laboratoriot toimivat omana yksikkönään Oral-konsernissa ja palvelevat kaikkia hammaslääkäreitä.

Osaamista ja ammattitaitoa

Pitkäaikainen kokemus, vankka ammattitaito ja huipputeknologian hallinta ovat toiminnan lähtökohtia. Hammaslaboratorioissamme seurataan kehityksen kulkua ja tarjotaan töitä kaikilta hammasprotetiikan osa-alueilta.

Laboratorioissamme valmistetaan kaikenlaiset hammastekniset työt irtoprotetiikasta implanttiprotetiikkaan mukaan lukien levy- ja rankaprotetiikka sekä oikomiskojeet ja uniapneakiskot. Käytössämme on vain korkealuokkaisia materiaaleja ja edistyksellisintä teknologiaa.

Keraamikkojen ammattitaidon tukena on käytössä tietokoneavusteista (CAD/CAM) suunnittelua, jotta voimme varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Oralin Hammaslaboratorioilla on Suomen pisin kokemus kokokeraamisten hammaskruunujen ja hammassiltojen valmistajana. Keraamikkotiimit edustavat Suomen esteettisen hammaskeramiikan osaajien kärkeä.

 

Nopeaa ja luotettavaa palvelua

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme aina yksilöllisesti. Meiltä saat peruspalveluidemme lisäksi asiantuntevan konsultaation kustannusarvioineen sekä nopeat ja luotettavat toimitukset.

  • Koko Suomen kattava kuljetuspalvelu
  • Avoinna vuoden jokaisena arkipäivänä ma-to 8-17, pe 8-15.30

Tilaus- ja kuljetusohjeet

Vinkkejä proteettisten hoitovaiheiden helpottamiseksi

Työtilauslomake: Oral Hammaslaboratorio.pdf

Oral Hammaslaboratorio Oy
Vanha talvitie 3 c, 00580 Helsinki
010 400 3550, fax 3360
hammaslaboratorio@oral.fi

Oral Lindent Hammaslaboratorio Oy
Vanha talvitie 11 a, 00580 Helsinki
09 694 9094
lindent@oral.fi 

Oral Labodent Hammaslaboratorio Oy
Helsingintie 4, 24100 Salo
010 400 3755
labodent@oral.fi 

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info

Saat S-Bonusta myös hammaslaboratorion töistä!