Keraaminen paikka ja posliinipaikka (Cerec)

Keraaminen paikka tai kruunu on luonnollisen värinen ja tuntuu omaa hammasta vastaavalta. CEREC-laitteen avulla sen voi saada jopa yhdessä vastaaottokäynnillä. 

CEREC on tietokoneohjattu CAD/CAM-järjestelmä, jonka avulla voidaan nopeasti korjata hammas luonnollisen näköiseksi. Valmis paikka on kuin oma hammas ja tuntuu myös siltä.  Cerecillä valmistettu implanttikruunu

Kun hammas puuttuu kokonaan ja se korvataan implantilla, voidaan kruunu kiinnittää implantin varaan.

Paikan tai kruunun valmistaminen CERECillä tapahtuu siten, että aluksi suukameran avulla otetaan optinen jäljennös hampaistosta. Tietokone suunnittelee kolmiulotteiset mallit, jotka jyrsitään vastaanotolla koneellisesti.

Tekniikka on potilaalle mukava ja nopea, ja hoidon lopputulos on muovimateriaaleihin verrattuna kestävä ja kaunis. Keraaminen materiaali ei kellastu ajan mittaan muovin tavoin.

Cerec-tekniikan avulla voidaan jopa potilaan kaikki etualueen hampaat korjata yhdellä vastaanottokäynnillä ilman väliaikaisia ratkaisuja!

Luonnollinen hymy keraamisilla täytteillä ja paikoilla

CEREC-paikan edut perinteisiin paikkoihin ja laboratoriovalmisteisiin paikkoihin verrattuna:

  • luonnollisen värinen, ei kellastu ajan myötä
  • pitkäikäinen ja kestävä
  • valmistuu samalla hoitokäynnillä
  • selvästi edullisempi kuin laboratoriovalmisteinen täyte
  • kustannustehokas vaihtoehto, koska pitkäikäisenä kestää kauemmin kuin muovipaikat

 

Cerec-potilasesite

Oralin Cerec-laitteistot

Uusinta tekniikkaa olevat CEREC-laitteistot löytyvät CitynErottajan, Hakaniemen, Kampin, Tikkurilan, KorsonTapiolan, ImatranJoensuun, Lahden, Oulu Gallerian, Tampere Sumeliuksen, Kuopio Sektorin, Porin ja Valkeakosken vastaanotoiltamme.

Keraamisia paikkoja ja kruunuja voi teettää myös laboratoriossa niillä asemilla, joilla ei ole Cerec-laitteistoa.

Kysy lisää 010 400 3400