Hampaiden on tarkoitus olla matkakumppanimme koko elämämme. Siksi niistä on syytä pitää hyvää huolta.

Jotta hampaat pysyisivät matkassa koko eliniän, Oralissa sovellamme ennaltaehkäisevan hammashoidon mallia: kannustamme säännöllisyyteen hampaiden hyvässä kotihoidossa sekä säännöllisiin hammaslääkärin tarkastuksiin.

Hampaiden tarkastuksessa eli suun perustutkimuksessa hampaiden ja suun ongelmat havaitaan hyvissä ajoin ja voidaan hoitaa kuntoon ennen kuin vaurio etenee hankalammin hoidettavaksi.

Yleisen kansantaudin, ientulehduksen hoidossa ja ehkäisemisessä suuhygienistin tekemät hammaskiven poistot ovat tärkeässä roolissa. Hoitamaton ientulehdus on terveydelle vaarallinen, sillä se voi kulkeutua verenkierron mukana muualle kehoon ja vaikuttaa näin koko yleisterveyteen.

Hammaslääkäriin mennään usein vain silloin, kun täytyy paikkauttaa reikiä. Terveyttä edistävä ja taloudellisesti edullisempi  tapa on harjoittaa ennaltaehkäisevää hammashoitoa - hyvällä kotihoidolla ja säännöllisillä tarkastuksilla sekä suuhygienistikäynneillä reikiä ei välttämättä koskaan edes tule. Ja hampaat säilyvät terveinä matkassa koko elämän!

Varaa aikasi:

Verkkoajanvaraukseen>>

Puh.  010 400 3400