Made by Finland -kampanja

Suomi täyttää 100 vuotta ja Oral juhlii mukana!

Olemme mukana Suomi 100 -juhlavuoden Made by Finland -kampanjassa yhdessä Suomalaisen Työn Liiton ja muiden yhteistyöorganisaatioiden kanssa. Kampanja kutsuu kaikki juhlimaan suomalaista osaamista. Nostetaan yhdessä kotimaisen työn merkitystä ja arvostusta!

Suomi menestyy, koska maassamme on ainutlaatuista ja monipuolista osaamista. Kotimaisena yrityksenä haluamme kehittää tuota osaamista edistämällä suomalaista hammashoitoa.

Meille laadukas suun terveydenhoito on ylpeyden aihe. Sydämenasianamme on parantaa suomalaisten terveyttä ja elämänlaatua ennaltaehkäisevän hammashoidon avulla. Teemme työtä sen eteen, että tulevaisuudessa suomalaisten suunterveys on maailman huippuluokkaa.

Tätä tavoitetta kohti olemme ottaneet askelia tänäkin vuonna. Olemme esimerkiksi ottaneet käyttöömme kotimaisen innovaation, Periosafe-testin, jonka avulla voimme havaita ien- ja kiinnityskudossairaudet entistä aiemmassa vaiheessa. Testistä voit lukea lisää täältä.

Yhdessä koko henkilökuntamme kanssa toivotamme onnea 100-vuotiaalle Suomelle! Tulemme juhlimaan kotimaista työtä ja suomalaista osaamista pitkin vuotta.

Lisää kampanjasta voit lukea Made by Finland -kampanjasivustolta.

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info