Videot

Elämäsi Hampaat - OmaOral

Oralin asiakkaanna näet sähköisessä OmaOral -palvelussa mitä hampaillesi kuuluu. Kirjautumalla palveluun voit myös muokata ajanvarauksia ja nähdä hoitosuunnitelmasi ja terveystietosi. Helposti Suomeksi - eikä hammaslääkäriksi!

 

Elämäsi Hampaat - mukana koko elämän

Hampaiden on tarkoitus olla matkakumppanimme koko elämämme. Siksi niistä on syytä pitää hyvää huolta. Jotta hampaat pysyisivät matkassa koko eliniän, Oralissa sovellamme ennaltaehkäisevan hammashoidon mallia: kannustamme säännöllisyyteen hampaiden hyvässä kotihoidossa sekä säännöllisiin hammaslääkärin tarkastuksiin.

 

Liity joukkoomme!

Tutustu Oral Hammaslääkäreihin ja siihen kuinka Oralissa työskennellään.

 

10.-12.9. Oral mukana Kaaren karnevaaleissa

Oralin hauskat hammashahmot jakoivat kauppakeskuksen keskusaukiolla ilmapalloja sekä arvoseteleitä uuteen avattuun Oral Kaareen. Uuden aseman avajaisia on juhlittu syksy tarjoushinnoin, jotka jatkuvat marraskuun loppuun saakka.

 

Oral Hymykiertueen päätöskonsertti - aurinkoinen Krista Siegfrids

Oral Hammaslääkäreiden Hymykiertueella Suomen iloisimmaksi kaupungiksi kruunattu Hämeenlinna palkittiin aurinkoisen Krista Siegfridsin ilmaiskeikalla. Hymykiertueen päätöskonsertti järjestettiin kauppakeskus Goodmanissa 15.8.2015. Katso vauhdikkaan keikkapäivän tunnelmat videolta!

 

Suun hyvä hoito vähentää sairauspoissaoloja

Hampaiden ja suun kunto vaikuttaa yleisterveyteen ja sitä kautta myös työkykyyn.Tuore tutkimus kuitenkin paljastaa, että vain joka kolmas työikäinen suomalainen käy vuosittain hammaslääkärissä.  Työpaikkahammashuolto onkin arvostettu etu.

 

Lisää Oralin työpaikkahammashuollosta

Invisalign-oikomishoito

Invisalign-tekniikalla hampaiden oikomishoito tehdään irroitettavilla muovisilla oikomiskalvoilla, jotka ovat läpinäkyvät ja huomaamattomat. Kalvot ovat mukavat käyttää ja perinteisten kipsijäljennösten sijaan hoito toteutetaan tietokoneohjatusti. Videolla näyttelijä Jasper Pääkkönen kertoo Invisalign-hoidosta ja sen hyödyistä.

 

Lasten hammashoito

Lapsen tutkiminen ja hoito vaativat tekijöiltään innostusta, perehtymistä lapsiin, positiivista asennetta sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Videolla lasten hammashoitoon erikoistunut Heikki Alapulli kertoo, miten lasten hampaita tulisi hoitaa ja mitä tulisi ottaa huomioon lasten suun terveyttä hoidettaessa.

 

Laadukas hammashoito

Esittelyssä edistyksellinen ja laadukas hammashoito ja sen uusin teknologia sekä hammaslääkärin ja suuhygienistin työ Oral Hammaslääkärit Oyj:ssä. Lyhennelmä MTV3-kanavalla 29.9.2012 esitetystä Tarinoita Suomalaisesta Työstä -sarjan jaksosta.

 

 Oral Hammaslaboratorio

Oral Hammaslaboratorio on Suomen suurin hammaslaboratorio. Oral Hammaslääkäreiden omistamalla laboratoriolla on pitkä kokemus, vankka ammattitaito ja huipputeknologia käytössään laadukkaiden hammasproteettisten töiden valmistamiseen.

 

Juurihoito

Juurihoidossa hampaan ydin puhdistetaan tuhoutuneesta kudoksesta ja mahdollisesta mikrobikannasta. Näin annetaan elimistölle mahdollisuus parantaa kudokset, joissa hammas on kiinni. Videolla erikoishammaslääkäri Ulla Palotie kertoo juurihoidosta.

 

Premium-Implantit

Oralissa käytämme vain laadukkaimpia hammasimplanttimerkkejä. Käytössämme olevien hammasimplanttien menestys perustuu laajaan tutkimustietoon ja pitkiin seurantoihin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat ainoastaan korkealaatuisia tuotteita.

 

Esteettinen hammashoito

Esteettisen hammashoidon keinoin voidaan esimerkiksi vaalentaa hampaita, tehdä aidon hampaan näköisiä ja tuntuisia kruunuja, posliinipaikkoja ja hampaan pinnan peittäviä laminaatteja. Paikkaukset tehdään huomaamattomasti hampaan värisillä materiaaleilla. 

 

Lyhyt esittelyversio

 

Hammasimplantti palauttaa hymyn

Joka kymmenennellä työikäisellä suomalaisella ei ole lainkaan omia hampaita. Hampaita joudutaan poistamaan reikiintymisen, tapaturmien ja vakavien ientulehdusten vuoksi. Hampaiden puuttuminen vaikuttaa purentaan, syömiseen ja puhumiseen sekä ulkonäköön. 
Puuttuvat hampaat voidaan korvata turvallisesti ja pysyvästi hammasimplanteilla. Pelkästään hymyn korjaaminen parantaa Oralin suukirurgin EHL Susanne Tuomisen mukaan elämänlaatua huomattavasti.

 

Jokaisella on oikeus omiin hampaisiin - Hammasimplantit

Kahden lapsen äidin Elinan kaksi juurihoidettua hammasta jouduttiin poistamaan leukaluuhun syntyneen tulehduksen seurauksena. Tapaus sai Elinan ymmärtämään omakohtaisesti, kuinka suun terveys on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. "En ole tämä ihminen, jolla on epämääräiset hampaat suussa", kertoo Elina tunteneensa. Onneksi puuttuvat hampaat ovat asia, jonka voi korjata hammasimplantilla.

 

Hymyile heti, maksa myöhemmin - Hammasimplantit

Lääkärinä toimiva Janne lohkaisi hampaansa puraistessaan kovaa ruisleipää. Hámmasta ei valitettavasti voitu pelastaa, mutta onneksi Janne löysi parhaan ratkaisun purentansa ja hymynsä palauttamiseen - hänelle asennettiin hammasimplantti.

 


Vapaita aikoja ei löytynyt
Info