Oral Hammaslääkärit Oulu Ideapark

Aukioloaikamme

ma-to 8-20
pe 8-17

Palvelemme osoitteessa

Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu.
Huom! Sisäänkäynti A-ovesta, Ideaparkin vasemmasta päädystä. 

Yhteystietomme

Keskitetty ajanvaraus 010 400 3400 
Vastaanotto 010 400 3610
Sähköpostimme oulunideapark@oral.fi

Maksutavat

Pankkikortti, luottokortti ja Oral-rahoitus.

Reittiohjeet

Kauppakeskus Ideaparkissa, A-sisäänkäynnin lähettyvillä. Ovet aukeavat klo 7.55.

Parkkipaikat

Ideaparkin piha-alueella on ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Hammaslääkärit ja suuhygienistit

Saila Jurvakainen
Suuhygienisti

Työnkuvaani kuuluu hammaskiven, plakin ja värjäymien poistot, fluoraukset sekä potilaiden yksilöllinen kotihoidon ohjaus ja neuvonta. Olen kouluttautunut myös hampaiden valkaisuhoitoihin.

Maire Siemann
Asemavastaava
Kaisa Heikkilä
Suuhygienisti
Väinö Kurttila, suu- ja leukakirurgia
Erikoishammaslääkäri
Tarja Latvala
Yleishammaslääkäri

Valmistuin hammaslääkäriksi v. 2000. Perushoitojen (suun tutkimukset, hammaskiven poisto, paikkaukset, hampaiden poistot, juurihoidot, purentakiskohoidot) ohella minulla on runsaasti kokemusta irtoproteesien ja kuitusiltojen tekemisestä. Olen kiinnostunut myös esteettisestä
hammashoidosta ja kruunutuksista. Olen huolellinen,
perusteellinen, sosiaalinen, eloisa ja aikaansaava.
Minulla on kyky kuvailla hammashoitotoimenpiteet
selkokielellä ja huomioida pelkopotilas.

Kaisa Saarenpää
Yleishammaslääkäri

Teen monipuolisesti perushammashoitoa sisältäen tarkastukset, paikkaukset, juurihoidot, ienhoidot, poistot, purentakiskot sekä irtoprotetiikkaa ja kiinteää implanttiprotetiikkaa. Lähellä sydäntäni on pelkäävien asiakkaiden hoito, koska itsellänikin on vastaava tausta. Olen myös lisäkouluttautunut tähän. 

Haluan tehdä työni huolella asiakasta huomioivasti ja empaattisesti. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hoidan mielelläni myös lapsipotilaita.

Ilkka Haatainen
Yleishammaslääkäri
Kaisa Karjalainen, ien- ja kiinnityskudossairaudet
Erikoishammaslääkäri

Teen kokonaisvaltaista perushammashoitoa (tarkastus, ienhoito, korjaava hoito, hampaan poisto, purennan kuntoutus). Ennalta ehkäisevä ja suun terveyttä ylläpitävä hoito kuuluu olennaisena osana tekemääni hoitotyöhön. Huolellisella, rauhallisella ja empaattisella työskentelyllä toivon luovani hyvän hoitokokemuksen, myös pelkopotilaalle.

Erikoisalani mukaisesti myös vaativat ienhoidot, erilaiset ienleikkaukset ja implanttien vieruskudosten tulehdusten hoidot kuuluvat työnkuvaani.

Seija Peltoperä
Yleishammaslääkäri

Minulla on pitkällinen kokemus yleishammaslääkärinä. Teen monipuolisesti hammashoidon toimenpiteitä kuten paikkauksia, juurihoitoja, hampaiden poistoja, iensairauksien hoitoja, protetiikkaa, laminaatteja sekä purentakiskoja.

Lisäksi minulla on kokemusta pelkäävien potilaiden ja lapsipotilaiden hoidosta. Toivon,että voin luoda käynnistäsi hammaslääkärillä mahdollisimman mukavan kokemuksen.

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info