Ajankohtaista asioinnista, ajanvarauksista ja koronaviruksesta. Lue lisää
Hampaiden valkaisu nyt alkaen 150€ Lue lisää

Topi Peltokallio

Yleishammaslääkäri

Olen laaja-alainen yleishammaslääkäri, jonka erikoisosaamista on kalvo-oikominen. Invisalign-oikomismenetelmä on vaivaton ja huomaamaton tapa saada suora hammasrivistö. Läpinäkyvät muovikalvot sopivat erinomaisesti myös aikuisiällä tehtävään oikomishoitoon. Esteettisyyden lisäksi oikomishoidolla voidaan korjata purentaa ja helpottaa esimerkiksi narskutteluun liittyviä vaivoja. Varaa aikasi ilmaiseen Invisalign-konsultaatioon!

Oikomishoitojen lisäksi teen keraamisia paikkoja (Cerec-menetelmä), implanttikruunuja ja implanttiprotetiikkaa. Pidän tärkeänä, että hammaslääkärikäynti on miellyttävä kokemus potilaalle. Hoitosuhteen kulmakiviä ovat vahva luottamus, asiakkaan toiveiden huomioiminen, huolellinen työ ja kivuttomuus. Mielestäni suunterveyden avainasia on säännölliset hammastarkastukset ja tuttu hammaslääkäri, jonka luokse on helppo tulla aina uudestaan.

Otan mielelläni vastaan pelkopotilaita sekä lapsipotilaita. Tarvittaessa voimme ottaa käyttöön esilääkityksen tai hoito voidaan tehdä kevytnukutuksessa.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Erityisosaaminen

  • Perushammashoito
  • Keraamiset paikat ja kruunut
  • Paikkaus ja juurihoito

Kielitaito

  • suomi

Toimipisteet asiantuntijalle Topi Peltokallio

Iso Omena, Espoo
Piispansilta 9 A, 02230 Espoo
Varaa

Keilaniemi, Espoo
Keilaranta 10, 02150 Espoo
Varaa