Oral Hammaslääkärit Oyj:n vastaavaksi lääketieteelliseksi johtajaksi on nimitetty EHL, HLL Eva Siren 1.3.2015 alkaen. Eva Siren on kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri, erikoisaloinaan kariologia ja endodontia ja hänellä on myös hammaslääkärikouluttajan erityispätevyys.

Eva Sirenillä on kattava kokemus vastuullisista tehtävistä niin Suomessa kuin ulkomailla alan tutkijana, yliopistolehtorina ja kliinisenä opettajana kariologian ja endodontian aloilla sekä alaa valvovien viranomaisten asiantuntijana. Hän on toiminut alalla myös useissa luottamustoimissa, tällä hetkellä mm. Apollonian Kariologian ja endodontian jaoston hallituksen jäsenenä. Eva Siren tekee lisäksi kliinistä työtä omistamallaan yksityisvastaanotolla Hammax Hammaslääkärit, joka on toiminut Helsingin keskustassa Yrjönkadulla vuodesta 1990. Eva Siren toimii lisäksi Oralissa Helsingin yliopiston kanssa yhteistyössä toteutettavan erikoishammaslääkäreiden koulutusohjelmaan sisältyvän harjoittelujakson ohjaajana.

”Otan innolla vastaan tarjotun mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen arvostetuimman yksityisen ketjun kliinisen työn kokonaisuutta ja osaamista. Haluan varmistaa alan laadukkaimman suunterveydenhoidon toteuttamisen Oralissa myös tulevaisuudessa”, kertoo Eva Siren tavoitteistaan uudessa tehtävässään.

Oral Hammaslääkäreiden vastaava lääketieteellinen johtaja johtaa yhtiön kliinisiä resursseja, vastaa laadukkaan potilastyön toteuttamisesta ja siinä hyödynnettävän teknologian kehittämisestä, hammashoidon asiantuntijoiden valmentamisesta sekä kliinisen työn kokonaisuuden tuloksellisuudesta Oralissa.

Vastaava lääketieteellinen johtaja on yhtiön johtoryhmän jäsen ja raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Martin Forssille.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 800 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 57,9 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita yli 30 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.