Instructions for appointments regarding the coronavirus and respiratory infections. Learn more
Free consultation for Invisalign aligner treatment. Learn more
Helsinki, Qmedical Kruununhaka
Mariankatu 12, 3. krs, 00170 Helsinki

Helsinki, Qmedical Kruununhaka

Mariankatu 12, 3. krs, 00170 Helsinki

Helsinki, Qmedical Kruununhaka

Mariankatu 12, 3. krs, 00170 Helsinki

Qmedical Kruununhaka on avattu viehättävään 1800-luvun rakennukseen jo vuonna 2007. Kokeneista ammattilaisistamme löytyy perushammaslääkäreiden lisäksi suu- ja leukakirurgeja, juurihoidon erikoishammaslääkäri sekä protetiikan ja purennankuntoutuksen erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä unohtamatta. Hoidamme moninaiset suun ongelmat sujuvasti ammattilaistiimimme yhteisosaamisella. Meillä onnistuvat vaativatkin hampaanpoistot, implanttien laitot, kruunutukset ja juurihoidot. Uniapneakiskojen teko kuuluu myös valikoimaamme.

Pelkopotilaat ovat meille tervetulleita. Voimme suorittaa hoidot sedaatiossa eli lääkerentoutuksessa, jossa annamme suonensisäisesti rauhoittavaa -ja kipulääkettä. Sedaatio toimii hyvin myös silloin, jos nielu on hyvin herkkä.

Meillä on viimeisimmän teknologian kuvauslaitteet mm. KKTT- ja OPTG-kuvauksia varten. Kuvaukseen voit tulla oman hammaslääkärisi lähetteellä.

Lämpimästi tervetuloa!

Contact information

Online booking 010 400 3400
Clinic 010 400 3245
Our e-mail kruununhaka@oral.fi
Osoite Mariankatu 12, 3. krs, 00170 Helsinki

Opening hours

  • Mon-Tue 8-16
  • Wed 8-18
  • Thu 8-16
  • Fri 8-15

Payment methods

  • Debit card
  • Credit card
  • Oral financing

Instructions for arrival

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, noin 1 km päässä Rautatientorilta. Lähistölle pääset raitiovaunuilla 7B ja 4 sekä bussilla numero 17.

Historiallisesta sijainnistamme johtuen vastaanotollemme ei valitettavasti ole esteetön pääsy, vaan jo ulko-ovella on rappusia. Pyörätuolilla tuleminen ei valitettavasti ole mahdollista.

ParkingPaid parking is available on the street.

Katso kaikki toimipisteet: Helsinki