Erikoishammasteknikoidemme tuotevalikoimaan kuuluvat kokoproteesit, pohjaukset, korjaukset ja hampaiden lisäykset proteesiin. Lisäksi valmistamme yksilöllisiä hammassuojia kaikkiin urheilulajeihin.

Meiltä saat kaikki proteesityöt nopeasti ja kivuttomasti. Teemme huollot ja korjaukset odottaessa ja uudet proteesit jopa kahdella käynnillä. Tiesitkö, että hammasproteesi tulisi huoltaa ja tarkastuttaa vuoden välein, pohjata 2-3 vuoden välein ja uusia kokonaan 5-10 vuoden välein.

Olemme huolehtineet hampaista jo yli 35 vuoden ajan, aiemmin meidät tunnettiin nimellä Keskustan Erikoishammasteknikot/ONNI hammas. Henkilöstömme palvelee sinua vankalla ammattitaidolla ja ottaen huomioon juuri sinun yksittäiset tarpeet.

Varaa aika numerosta 010 2715 100

Varaa aika maksuttomaan erikoishammasteknikon tarkastukseen soittamalla numeroon 010 2715 100. Teemme myös koti- ja palvelutalokäyntejä.

 

Sinua palvelevat erikoishammasteknikkomme

Antti Koskelo
Erikoishammasteknikko
p. 040 189 9808
Ossi Vallemaa
Erikoishammasteknikko
p. 050 5533 050

Toimipaikat

HELSINKIMUU ETELÄ-SUOMI
Etelä-Haaga
Kauppalantie 4
00320 Helsinki
Karkkila
Takkointie 7
03600 Karkkila
Hakaniemi
Hämeentie 7
00530 Helsinki
Nummela
Asemantie 1 B (Pisteen liiketalo)
03100 Nummela
Herttoniemi
Hitsaajankatu 12
00810 Helsinki
Oitti
Vaahteratie 13
12100 Oitti
Malmi
Kauppakaarre 1, 4 krs
00700 Helsinki
Riihimäki
Keskuskatu 7
11130 Riihimäki
Tervakoski
Kirkkotie 11
12400 Janakkala

 

Hammasprotetiikan asiantuntija

Erikoishammasteknikko on kokenut, lisäkoulutuksen saanut hammasteknikko, joka valmistaa kokohammasproteeseja suoraan niiden käyttäjille sekä osahammasproteeseja yhteistyössä hammaslääkärin kanssa. Hänellä on suun terveydenhoidon koulutus ja hammasprotetiikan laaja tekninen osaaminen.

Hammasproteesien valmistus aloitetaan suun terveyden tarkistuksella ja mahdollisten vanhojen proteesien kuntokartoituksella. Hoidon tavoitteet sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Yhteistyössä hammaslääkärin kanssa

Tarvittaessa erikoishammasteknikko ohjaa asiakkaan hammaslääkärin vastaanotolle. Hammaslääkäri hoitaa suun sairauksia ja vastaa osaproteesien valmistuksesta. Hammaslääkärin kanssa yhteistyössä haetaan ratkaisu, jolla proteesien pysyvyyttä saadaan parannettua.

Hoito voidaan tarvittaessa tehdä kevytnukutuksessa. Jos hampaita joudutaan poistamaan, proteesi voidaan nopeimmillaan asentaa suuhun välittömästi poistojen jälkeen.

Hammasproteesin valmistus

Erikoishammasteknikko ottaa terveestä suusta jäljennökset, joiden avulla yksilöllinen hammasproteesi valmistetaan. Proteesia sovitetaan joko kerran tai useammin, jotta sen toiminnallisuus ja ulkonäkö vastaavat asetettuja tavoitteita.