Oral Hammaslääkärit Oyj:n uusin hammaslääkäriasema avattiin Helsingin Hakaniemessä maanantaina 21.3.2011 Hakaniemen torin laidalla ositteessa Siltasaarenkatu 16, 8. kerros. Aseman sisäänkäynti on osoitteessa Säästöpankinranta 2 A.  Hakaniemen Oral-hammaslääkäriasema muutti nykyisiin täysin uusiin tiloihinsa osoitteesta Hämeentie 16.

Hammaslääkäriasemalla Oralin yleis- ja erikoishammaslääkärit sekä suuhygienistit hoitavat potilaita kahdessatoista hoitohuoneessa kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa perushammashoidosta vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettiseen hammashoitoon. Hakaniemen Oral-hammaslääkäriasema palvelee kaikenikäisiä potilaitaan korkealaatuisesti ja ammattitaitoisesti sekä ennen kaikkea asiakaslähtöisesti ja lempeästi.

Hakaniemen uusi asema on Oral-ketjun suurin ja yhtiön uusitun asemakonseptin mukainen, jossa huomiota on kiinnitetty tilojen sijainnin ja toimivuuden ohella myös asiakkaiden viihtyvyyteen.

Oral-ketju jatkaa vahvaa kasvuaan valtakunnallisesti – Helsingin Hakaniemen uusi asema mukaan lukien ketjulla on 25 hammaslääkäriasemaa, joista 9 pääkaupunkiseudulla.