UUDISTUNUTTA EROTTAJAN ASEMAA JUHLISTETTIIN SEMINAARILLA
Oral Hammaslääkärit juhlisti suurimman hammaslääkäriasemansa, Helsingin Erottajan, mittavan remontin valmistumista seminaarilla, jonka pääpuhuja oli keskustelua herättävistä terveydenhuollon kannanotoistaan tunnettu professori Paul Lillrank.
Lillrank pohti esityksessään julkisen terveydenhuollon ongelmia akselilla professio-byrokratia-markkinat. ”Jokainen arvonsa tunteva ammattikunta älähtää, kun sen toimintatapoja aletaan säädellä. Byrokratiaa kuitenkin tarvitaan, sillä sehän on sivistysvaltion tapa varmistaa, ettei asioita hoideta lahjonnalla ja mielivallalla”, Lillrank kärjisti. Miten kuunnella markkinoita, jotka terveydenhuollossa poikkeavat monesta muusta markkinasta muun muassa siinä, ettei asiakas pysty vertailemaan tarjolla olevien palveluiden hintaa ja laatua? Suoritteiden mittauksesta on päästävä vaikuttavuuden mittaukseen. ”Hammasterveydenhuollossa vaikuttavuuden arviointi on sentään suhteellisen helppoa vaikkapa mielenterveystyöhön verrattuna”, Lillrank lohdutti.
Noin 70 hammaslääkäriä ja Oralin muuta yhteistyökumppania kuuli tilaisuudessa myös erikoishammaslääkäreiden välisen yhteistyön hoitotuloksista, valtakunnallisen palveluketjun merkityksestä hoitotyön tehostamisessa sekä Oralin palvelukeskusmallista ja keskitetystä ajanvarauksesta, joilla varmistetaan potilaan pääsy juuri hänen ongelmaansa perehtyneelle hammaslääkärille. 
Uudistetut tilat Diana-puiston laidalla
Oralin Erottajan hammaslääkäriasema sijaitsee vanhassa arvokkaassa kiinteistössä Helsingin keskustassa Diana-puiston laidalla. Mittavassa remontissa ajanmukaistettiin sekä hoitohuoneet että odotustilat. Samalla hoitoyksiköiden määrä lisättiin kahdeksaan.  Myös röntgenlaitteistoa uudistettiin, joten hoitoa varten saadaan nyt entistä tarkempia tietokonetomografiakuvia.
Asiakkaita palvelee Erottajalla yhteensä 23 hammaslääkäriä, joista yhdeksän on erikoishammaslääkäreitä, sekä viisi suuhygienistiä. Jo vuodesta 1982 toimineelta asemalta saa kaikki hammashoidon palvelut tarkastuksista oikomiseen ja kirurgiaan, lasten hammashoitoa unohtamatta. Kiireellisissä tapauksissa apua saa myös perjantaina klo 24.00 asti ja viikonloppuina klo 8-20.