Oral Hammaslääkärit Oyj:n (”Oral”) toimitusjohtaja Martin Forss on päättänyt jättää tehtävänsä 15. helmikuuta 2018 alkaen. DI Jarno Huurinainen, joka on toiminut Oralin liiketoimintajohtajana vuoden 2013 keväästä alkaen, on nimitetty toimitusjohtajaksi.

Jarno Huurinainen

Jarno Huurinaisen ja hänen tiiminsä panos on ollut merkittävä yhtiön menestyksen rakentamisessa sekä liiketoimintaa kasvattamalla että kannattavuutta lisäämällä. Ennen Oralia Jarno Huurinainen on toiminut myyntijohtajan ja liikkeenjohdon konsultin tehtävissä eri toimialoilla.

Oral Hammaslääkärit on osaltaan rakentamassa holding-yhtiönsä Colosseum Dental Groupin vahvaa kasvua. Colosseum Dental Group on johtava Euroopan laajuinen suunterveydenhoidon ketju, jonka liikevaihto ylittää 350 miljoonaa euroa ja joka toimii tällä hetkellä jo kahdeksassa maassa keskittyen laadukkaan suunterveydenhoidon tarjoamiseen.

Kiitämme Martin Forssia hänen merkittävästä työstään Oralin menetyksellisessä rakentamisessa alan johtavaksi ketjuksi Suomessa ja toivotamme Jarno Huurinaiselle parhainta onnea ja menestystä hänen uudessa tehtävässään yhtiössä.

Patrick DeMaeseneire
CEO Colosseum Dental, CEO Jacobs Holding AG

Lisätietoja:

Colosseum Dental Group
Jacobs Holding AG
CEO Patrick De Maeseneire
puh: +41 79 700 2527
sähköposti etunimi.sukunimi@jacobsag.ch

Oral Hammaslääkärit Oyj
Toimitusjohtaja Jarno Huurinainen
puh: +358 (0)50 344 5232
sähköposti etunimi.sukunimi@oral.fi