Oral Hammaslääkäreiden Hymykiertue etsii Suomen hymyilevintä kaupunkia, joka palkitaan mahtavalla musiikkielämyksellä. Kiertue saapuu Helsinkiin kauppakeskus Kamppiin 10.-11.4.

Mikä yhdistää Elastista, Teemu Selännettä, Maija Vilkkumaata ja Lenita Airistoa? Kaikki neljä ovat pesunkestäviä Stadin kundeja ja gimmoja. Lisäksi he hehkuvat hymyä ja positiivisuutta, jota maamme pääkaupungissa piisaa.

Helsingillä on nyt oiva tilaisuus todistaa, että kaupungissa asuvat Suomen iloisimmat ihmiset, ja mielikuvat nyrpeistä stadilaisista ovat vain ennakkoluuloja. Oral Hammaslääkäreiden suuri Hymykiertue etsii keväällä Suomen hymyilevintä kaupunkia. Voittajakaupunki palkitaan aurinkoisen Krista Siegfridsin ilmaiskeikalla. Kiertueen aikana arvotaan myös upeita yksilöpalkintoja, kuten kahden hengen unelmaloma Thaimaahan.

Hymykiertue saapuu kauppakeskus Kamppiin perjantaina 10.4. ja lauantaina 11.4. Oral Hammaslääkäreiden asiantuntijat ja promootiotiimi ovat paikalla perjantaina kello 13-19 ja lauantaina kello 12-18. Helsingin voi kannustaa voittoon valokuvaamalla itsensä promootiopisteellä. Kuvat tallennetaan galleriaan, jonne kerätään myös tiedot kuvattujen kotipaikkakunnasta. Kilpailun voittaa kaupunki, josta ladataan hymygalleriaan eniten kuvia. Kotikaupunkiaan voi tsempata, vaikka ei pääsisi paikan päälle Kamppiin. Hymykuvansa voi ladata galleriaan koko kevään ajan osoitteessa www.hymykiertue.com.

Hymykiertueen nettisivuilla voi tehdä myös hauskan hymyanalyysin. Analyysi paljastaa, onko hymypersoonasi ehkä vieno ranskalainen hymy vai rempseä ja sarkastinen Jack Nicholson -hymy. Kaikkien hymykuvan ladanneiden ja analyysin tehneiden kesken arvotaan kiertueen päätteeksi matka hymyparatiisiin Thaimaahan. Lisäksi joka viikko arvotaan Oralin upeita tuote- ja palvelupaketteja.

Tarkat kilpailuohjeet löytyvät Hymykiertue-sivulta. Kiertuetta ja kaupunkikisan tilannetta voi seurata Facebookissa hashtagilla #hymyhaaste

Askarruttavatko hampaat? Apu on klikkauksen päässä

Hymykiertue toteutetaan yhteistyössä Markkinointitoimisto Expressionin kanssa. Expressionin promoottorit ja Oralin asiantuntijat kiertävät kevään aikana 13 paikkakuntaa.

– Haastamme paikkakunnat kilpailemaan keskenään hyvässä hengessä Suomen hymyilevimmän kaupungin tittelistä. Haluamme levittää sosiaalisessa mediassa sisältöä, joka saa ihmiset hyvälle mielelle ja palkitsemme heitä positiivisuudesta. Se, millaisia juttuja luemme Facebookissa, vaikuttaa tutkitusti mielialaamme, kertoo Expressionin avainasiakasvastaava Ilona Kymäläinen.

Kampanjan tarkoitus on tehdä suunterveydenhoidon asiantuntijoiden lähestymisestä helppoa. Promootiopisteellä on aina Oralin asiantuntijoita. He vastaavat hampaita ja suun terveyttä koskeviin kysymyksiin. Pisteellä voi tutustua Oral Hammaslääkäreiden sähköisiin palveluihin ja varata ajan vaikka heti.

– Hammaslääkärikäynnistä kannattaa tehdä rutiini. Terveetkin hampaat on hyvä tarkistuttaa kerran vuodessa. Mahdollisiin ongelmiin hampaissa ja suussa on helpompi puuttua, mitä aikaisemmin ne havaitaan, muistuttaa Oral Hammaslääkäreiden markkinointipäällikkö Jaana Syväoja.

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme niihin mielellämme. Ohessa myös Hymykiertueen tarkka aikataulu.

Lisätiedot:

Markkinointipäällikkö Jaana Syväoja
Oral Hammaslääkärit
010 400 3308
jaana.syvaoja@oral.fi

Avainasiakaspäällikkö Ilona Kymäläinen
Markkinointitoimisto Expression
0400-819159
ilona.kymalainen@expression.fi

Hymykiertueen promootioaikataulu:

8.-9.4. Jumbo, Vantaa
10.-11.4. Kampin kauppakeskus, Helsinki
15.-16.4. Iso Omena, Espoo

17.-18.4. Goodman, Hämeenlinna
22.-23.4. Hansa, Turku
24.-25.4. Trio, Lahti

28.-29.4. Koskikeskus, Tampere
6.-7.5. Galleria, Lappeenranta
8.-9.5. Iso Myy, Joensuu

12.-13.5. Forum, Jyväskylä
15.-16.5. Matkus, Kuopio
20.-21.5. Ideapark, Oulu

22.-23.5. Rewell Center, Vaasa