Valtakunnallinen Oral-ketju laajeni Joensuuhun, kun Joensuun torin laidalla sijaitseva Teräskulman Hammaslääkäriasema muuttui yrityskaupalla Oral-asemaksi.

Uudella kuuden hoitohuoneen Oral-hammaslääkäriasemalla asiakas saa kattavat suun ja hampaiden hoidon palvelut. Asemalla työskentelee kaksitoista hammaslääkäriä, joista neljä on erikoishammaslääkäreitä erikoistumisaloinaan suu- ja leukakirurgia, parodontologia ja protetiikka sekä kaksi suuhygienistiä. Asemalla työskentelee lisäksi 15-17 henkeä muuta hoito- ja avustavaa henkilökuntaa. Teräskulman hammaslääkäriaseman hammaslääkärit jatkavat vastaanottojaan uudella Oral-asemalla yhdessä ketjun uusien erikoishammaslääkäreiden kanssa. 

Oralin tavoitteena on vahvistaa erityisesti erikoishammaslääkäripalveluiden tarjontaa Joensuussa, ja uusi Oral-asema tarjoaa entistäkin laajemmat erikoishammaslääkäripalvelut. Tarvittaessa Oral-ketjun muiden toimipisteiden erikoishammaslääkärit ottavat vastaan potilaita myös Joensuussa.

Joensuun aseman uusi ja Oralin asemakonseptin mukainen ilme toteutetaan viikolla 42.

                

Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 26 hammaslääkäriasemalla Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa Jyväskylässä, Järvenpäässä, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla.
Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiöitä, jonka työyhteisöön kuuluu yli 600 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2010 oli 39,4 miljoonaa euroa.