Oral Hammaslääkärit Oyj vahvistaa asemaansa Tampereen seudulla ostamalla Tampereen keskustan Koskikeskuksessa vuodesta 1988 toimineen Hammaslääkärikeskus Koskident Oy:n ja Nokialla toimivan Hammaslääkärikeskus Nokident Oy:n koko osakekannat.

Oral Hammaslääkärit Oyj:n ostamien kahden hammaslääkäriaseman yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 3,3 miljoonaa euroa. Koskident on yhdeksän hoitoyksikön eli yhdeksän täysin varustellun hoitohuoneen hammaslääkäriasema Koskikeskuksessa Tampereella ja Nokialla toimiva Nokident kolmen hoitoyksikön asema. Asemilla työskentelee yhteensä noin 30 hammasterveyden ammattilaista. Ostetut asemat ovat osa Oral-ketjua 1.4.2013 alkaen.

Koskidentin ja Nokidentin osakekannat Oral Hammaslääkäreille myyneet hammaslääkärit Helena ja Timo Heikkala sekä Esko Klemetti jatkavat kaikki potilastyötään Oralissa, kuten muukin asemien henkilökunta. ”Oral oli asiakkaillemme ja henkilökunnallemme selkeästi paras ja toimintamalliltaan sopivin kumppani jatkamaan hammaslääkäriasemiemme toimintaa. Uskomme vahvan ketjun ja tunnetun brändin parhaiten takaavan potilaillemme laadukkaan hammashoidon tulevaisuudessakin. Ratkaisevaa valinnassa oli myös Oralin hyvä maine ja turvallisuus työnantajana”, kertoo Timo Heikkala myyntipäätöksen taustoista.

Oral Hammaslääkärit Oyj:llä on Tampereella ennestään yhdeksän hoitoyksikön hammaslääkäriasema Sumeliuksenkadulla. Koskidentin ja Sumeliuksenkadun tarjonnat täydentävät hyvin toisiaan, esimerkiksi Sumeliuksenkadun leikkaussali ja laaja erikoishammaslääkäritarjonta palvelevat myös Koskidentin ja Nokident Oy:n asiakkaita.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa vaativista kirurgisista toimenpiteistä esteettiseen hammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Anna-Maria Mäkelä, liiketoimintajohtaja, puh. 050 404 4950
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research 2012) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu noin 700 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 50,3 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 27 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.