, kun Vaasan ydinkeskustassa sijaitseva Hammashoitola Aurea liittyy Oral-ketjuun.

Oral Hammaslääkärit Oyj ostaa Hammashoitola Aurean liiketoimintakaupalla ja yhdistää sen nykyiseen Oral Vaasan hammaslääkäriasemaan. Kauppa vahvistaa Oralin tarjontaa Vaasan Ylätorilla kahdella hammaslääkärillä. Hammashoitola Aurean oikomishoitoon erikoistunut erikoishammaslääkäri Mathias Grön ottaa vastaan potilaita myös Oral Seinäjoen hammaslääkäriasemalla.

”Haluamme keskittyä entistä tiiviimmin hoitotyöhön ja näemme, että Oral-ketjuun liittyminen antaa siihen hyvät mahdollisuudet. Samalla voimme palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa”, sanovat Hammashoitola Aurean hammaslääkärit Mathias Grön ja Sven Holmlund. Oralin lähtökohtana on, että hammaslääkärit voivat keskittyä hoitotyöhön huolehtimatta henkilöstöhallinnosta, ostoista, laskutuksesta, markkinoinnista ja muista hallinnollisista velvoitteista.

Hammashoitola Aurea alkaa toimia osana Oral-ketjua elokuun puolivälissä, minkä jälkeen Oral Vaasassa asiakkaita palvelee yhdeksän hammaslääkäriä ja yksi suuhygienisti. Oral Seinäjoen asemalla työskentelee yhteensä seitsemän hammaslääkäriä.