Oral laajentaa hammaslaboratoriotoimintaa
Oral Hammaslaboratorio vahvistuu yrityskaupan myötä uudella yksiköllä. Oral Lindent Hammaslaboratorio siirtyy Oral-ketjuun 1.4.2016

Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa hammaslaboratoriotoimintaansa hankkimalla omistukseensa Hammaslaboratorio Lindent Oy:n osakekannan. Lindent toimii Helsingissä osoitteessa Vanha Talvitie 11 ja Lindent Premium Lab & Training Center osoitteessa Sepänkatu 13.

Lindent Oy on Suomen johtava esteettisen keramian hammaslaboratorio, joka on keskittänyt osaamisensa yksilölliseen esteettiseen hammashoitoon ja kiinteään hammasprotetiikkaan. Lindentin hammaslaboratoriotoiminta säilyy Oralin omistuksessa ennallaan. Kaupan myötä Oral Lindent Hammaslaboratorio täydentää Oralin entuudestaan omistaman Suomen suurimpiin kuuluvan yksikön Oral Hammaslaboratorion tarjontaa.

Lindentin perustaja EHT,HT Aki Lindén jatkaa kaupan jälkeen Oral Lindent Hammaslaboratorion toiminnan kehittämistä koulutus- ja kehityspäällikkönä. Hän siirtyy samalla kehittämään myös Oral Hammaslaboratorio Oy:n toimintaa ja osaamista etenkin esteettisen keramian alalla yhdessä hammaslaboratoriopäällikkö Markku Sinisalon kanssa.

”Yrityskaupan myötä saan Oralin vahvan taustatuen huippulaadukkaan hammaslaboratoriotoiminnan kehittämiseen entistä suuremmassa mittakaavassa. Oralin toimintamallit tukevat niin työn laadun kun asiakaspalvelun kehittämistä jatkossakin”, kertoo yrityksensä myynyt Aki Lindén.

”Aki Lindénin alan pitkä kokemus ja huippuosaaminen tuovat kaupan myötä Oralin hammaslaboratoriotoiminnan kehittämistyöhön arvokkaan lisäresurssin. Hyödynnämme molempien laboratorioiden parhaan osaamisen alan laadukkaimpien ja monipuolisimpien palveluiden toteuttamiseksi kaikissa Oralin laboratorioyksiköissä. Tämä hyödyttää niin kaikkia hammaslääkäreitä kuin hammaslääkäriasemiemme asiakkaitakin”, kertoo Oralin toimitusjohtaja Martin Forss Oralin laboratoriotoimintaa vahvistavasta kaupasta.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja
Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi