Oralille uusi toimipiste Helsinkiin

Oral Hammaslääkärit on ostanut Helsingissä toimivan monipuolisia hammashoitopalveluita tarjoavan Kaikukadun Hammaslääkärit Oy:n osakekannan. Asema toimii osoitteessa Kaikukatu 2 ja se liitetään Oraliin 1.9. Aseman viisi hammaslääkäriä ja seitsemän hammasterveyden ammattilaista jatkavat potilastyötään Oralissa.

”Lähden erikoistumaan parodontologiaan ja haluan keskittyä jatkossa pelkästään potilastyöhöni Oralissa”, kertoo yrityksensä Oralille myynyt hammaslääkäri Anna-Maija Matela.

Oral laajentaa Savonlinnaan

Oral Hammaslääkärit laajentaa toimintaansa Savonlinnaan ostamalla Savonlinnan Hammaspolin liiketoiminnan Mediradix Oy:ltä ja Hammashoitola Kirkkoranta Oy:n liiketoiminnan ja yhdistämällä ne uudelle Oral-asemalle. Oral Savonlinna aloitti ketjussa 1.8. osoitteessa Kirkkolahdenkatu 8.

Molempien ostettujen hammaslääkäriasemien henkilöstö ja yhteensä 6 hammaslääkäriä jatkavat potilastyötään Oralissa. ”Liityimme Oraliin, jotta voimme taata vastaanottomme toiminnan jatkuvuuden ja asiakkaillemme parhaan mahdollisen hoidon alan kehityksen kärjessä”, kertoo Hammashoitola Kirkkorannan Oralille myynyt suuhygienisti Sari Sairanen.

Oral laajentaa Viitasaarelle

Oral osti Terttu Mäkelä-Varikselta Viitasaarella sijaitsevan Wiitaseudun Hammastupa Ky:n ja Mediradix Oy:ltä Viitasaaren Hammaspolin liiketoiminnan. Oral Viitasaari siirtyy ketjuun 1.9. osoitteessa Keskitie 8, ja aseman hammaslääkärit ja suuhygienisti jatkavat potilastyötään asemalla.

” Halusimme varmistaa laadukkaiden ja monipuolisten hammashoitopalveluiden tarjonnan ja kehittämisen Viitasaaren lähiseutujen asukkaille myös tulevaisuudessa liittymällä suureen ja tunnettuun ketjuun”, yrityksen perustaja Terttu Mäkelä-Varis kertoo myyntipäätöksen taustoista.

Mediradix Oy myi toteutettujen kauppojen kautta koko operatiivisen hammasterveyspalveluiden liiketoimintansa Oralille ja keskittyy jatkossa alan henkilöstön vuokraukseen ja välitykseen. ”Mediradix on laajentanut kuluneen vuoden aikana hyvää yhteistyötä Oralin kanssa ja tästä syystä Hammaspolien myynti Oralille oli luontevaa”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Piia Savolainen.

Oral vahvistaa palveluitaan Vantaalla

Oral Hammaslääkärit vahvistaa Vantaan alueen hammaslääkäripalveluitaan ostamalla kattavia hammaslääkäripalveluja tarjoavan Hammaslääkäri Mervi Putus Oy:n liiketoiminnan. Vantaan Korsossa toimivan hammaslääkäri Mervi Putuksen yhden hoitoyksikön hammaslääkäriaseman liiketoiminta liitetään Oraliin 1.9.2014 alkaen. Mervi Putus ja aseman henkilöstö jatkavat potilastyötään Oralin Tikkurilan toimipisteessä.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa vaativista kirurgisista toimenpiteistä esteettiseen hammashoitoon.