Esite ja hoito taustalla

Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Joensuussa ostamalla Metsätalon Hammaslääkäriasema Oy:n osakekannan. Asemalla on kaksi täysin varusteltua hoitohuonetta ja siellä työskentelee kuusi hammasterveyden ammattilaista. Oral Joensuu Metsätalo aloittaa ketjussa 1.12. osoitteessa Siltakatu 20.

Ostetun hammaslääkäriaseman hammaslääkärit ja hammashoitajat jatkavat potilastyötään Oralissa. ”Haluamme 32 vuoden yrittäjyyden jälkeen turvata yrityksemme jatkuvuuden ja potilaidemme hyvän hoidon. Jatkamme itse potilastyötämme aseman nykyisissä toimitiloissa ja liittymällä Oraliin voimme lisäksi luvata asiakkaillemme laadukkaat erikoishammashoidon palvelut sekä niiden jatkuvan kehittämisen Joensuussa”, kertovat yrityksenä myyneet hammaslääkärit Marikka Koivurinne ja Sirkka Patrikainen.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa
etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 800 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 57,9 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita yli 30 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.