Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Lappeenrantaan ostamalla Lappeenrannan Suuhygieniapalvelu Oy:n liiketoiminnan. Lappeenrannan Suuhygieniapalvelu on toiminut Lappeenrannan keskustassa yli viidentoista vuoden ajan. Hammaslääkäriasemalla on kolme täysin varusteltua hoitohuonetta. Oral Lappeenranta aloittaa ketjussa 1.3. alkaen Saimaanlinnantalossa osoitteessa Valtakatu 37.

Kaupan jälkeen kaksi erikoishammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä ja hammashoitaja siirtyvät tekemään potilastyötään Oralissa. ”Halusin taata laadukkaan perushammashoidon ja etenkin kattavien erikoishammaslääkäripalveluiden tarjonnan kasvattamisen ja edelleen kehittämisen Lappeenrannassa”, kertoo Oralille yrityksensä myynyt suuhygienisti Raija Okko-Laari.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 800 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 57,9 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita yli 30 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.