Oral Hammaslääkärit laajentaa palvelutarjontaansa Uudellamaalla Lohjalle
Oral Hammaslääkärit laajentaa toimintaansa Länsi-Uudellamaalla Lohjalle

Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa hankkimalla omistukseensa Lohjan Tähtihampaan liiketoiminnan. Hammaslääkäriasema toimii Lohjan Tähti -kauppakeskuksessa osoitteessa Kauppakatu 5-9. Oralin uusin toimipiste Oral Lohja aloittaa ketjussa 10.10.

Lohjan Tähtihampaan Oralille myynyt hammaslääkäri Dmitry Alexeev sekä aseman muu henkilökunta jatkavat potilastyötään Oralissa.”Oral on minulle entuudestaan tuttu ketju toimia hammaslääkärinä ja Oralin toimintamallit tukevat laadukkaan hammashoidon kehittämistä myös Lohjalla. Tästä pääsevät jatkossa hyötymään myös asiakkaamme, kun voimme keskittyä itse puhtaasti potilaidemme hyvän hoidon toteuttamiseen”, kertoo hammaslääkäri Dmitry Alexeev.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja niiden vaikutusalueilta, kasvukeskuksista sekä paikalliset palvelut turvaavista aluekeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja