Oral Hammaslääkärit Oyj vahvistaa palvelutarjontaansa Helsingissä hankkimalla omistukseensa Näkin Hammashoidon Hakaniemen ja Ruoholahden toimipisteet. Näkin Hammashoito Hakaniemi toimii osoitteessa Vetehisenkuja 4. Hammaslääkärikeskus on liittynyt Oral-ketjuun ja toiminta siirtynyt Oral Hakaniemeen 1.4. alkaen.

Näkin Hammashoito Ruoholahti toimii osoitteessa Porkkalankatu 7. Oralin uusi asema Oral Hammaslääkärit Ruoholahti aloittaa ketjussa 1.5.

Näkin Hammashoidon Hakaniemen ja Ruoholahden toimipisteet Oralille myynyt hammaslääkäri Juhana Kaipio ja muu henkilökunta jatkavat kliinistä työtään Oralissa. ”Haluamme päästä keskittymään potilastyöhömme, johon Oral tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset. Liittymällä Oraliin haluamme samalla varmistaa asiakkaillemme laadukkaiden palveluiden kehittämisen ja erinomaisen hoidon myös tulevaisuudessa”, kertoo hammaslääkäri Juhana Kaipio myyntipäätöksensä taustoista.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja niiden vaikutusalueilta, kasvukeskuksista sekä paikalliset palvelut turvaavista aluekeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2016) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 1200 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 81,4 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita yli 50 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.