Oral Hammaslääkärit laajentaa toimintaansa Helsingissä

Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Helsingissä ostamalla hammaslääkäriasema Simodentin liiketoiminnan. Simodent toimii Helsingin keskustassa ja tarjoaa yleishammaslääkäripalveluiden lisäksi monipuolisia erikoishammaslääkäripalveluita osoitteessa Simonkatu 12. Hammaslääkäriasemalla on 3 täysin varusteltua hoitohuonetta ja se liittyy Oral-ketjuun 1.7.

Oralilla on entuudestaan kuusi hammaslääkäriasemaa Helsingissä. Ostettu asema vahvistaa Oralin yleis- ja erikoishammaslääkäripalveluiden tarjontaa Helsingin keskustassa. Kaupan jälkeen ostetun aseman yli kymmenen suunterveyden ammattilaista siirtyy tekemään potilastyötään Oralissa.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa
etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 800 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 57,9 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 37 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.