Oral laajentaa Lahdessa
Oral Hammaslääkärit vahvistaa palvelutarjontaansa Lahdessa

Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Lahdessa hankkimalla omistukseensa Hammaslääkäri Vaparin Hampaan liiketoiminnan. Hammaslääkäriasema toimii osoitteessa Vapaudenkatu 1.

Oralilla on ennestään hammaslääkäriasema Lahden keskustassa. Uusi Lahden toimipiste siirtyy ketjuun 4.4. ja jatkaa toimintaansa nykyisissä tiloissaan Vapaudenkadulla täydentäen Oralin suunterveyden palvelujen saatavuutta kaupungissa. Oral Lahti Vapaudenkatu tarjoaa sekä yleis- että erikoishammaslääkäripalveluja ja aseman asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää myös nykyisen Oral Lahden kattavia erikoishammaslääkäripalveluita osana hoitosuunnitelmaansa.

Kaupan jälkeen ostetun aseman suunterveyden ammattilaiset siirtyvät tekemään potilastyötään Oralissa. ”Yrityskaupan myötä pääsen jälleen keskittymään kliiniseen potilastyöhöni Oralin tarjotessa täyden taustatuen aseman toiminnan jatkamiseen. Oralin tavoitteena on laadukkaimman mahdollisen suun terveydenhoidon toteuttaminen Lahdessa ja tässä kehityksessä olen mielelläni mukana”, kertoo yrityksensä myynyt hammaslääkäri Rauli Tolonen.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi