Lehdistötiedote 18.3.2010

Raikas yleisilme, viihtyisät tilat

Ulkoasu-uudistuksen näkyvimmät elementit ovat uusi logo ja värimaailman muutos. Samalla uudistetaan Oralin hammaslääkäriasemien tilat. Ensimmäisinä uusista tiloista pääsevät nauttimaan Järvenpään ja Lahden asemien asiakkaat. Erityistä huomiota on kiinnitetty materiaalien ja tilojen toiminnalliseen laatuun.

”Oralin tavoite oli raikastaa logonsa ja uudistaa asemiensa yleisilme viihtyisämmäksi. Haluamme tehdä hammaslääkärikäynnit mahdollisimman helpoiksi ja miellyttäviksi”, sanoo Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtaja Marina Vahtola. 

Myös Oralin nettisivut osoitteessa www.oral.fi ovat saaneet uuden ilmeen.

”Valkoinen oli Oralin uudistuksessa luonnollinen valinta. Viisauden ja puhtauden väri. Eri sävyjen sekoituksella ja oikealla valaistuksella luotiin valkoisesta pehmeä kokonaisuus. Väri tiloihin tulee Oralista, logosta, kasveista, elämästä ja osaavista ihmisistä. Vihreä viestii rauhallisuutta, se on huolehtimisen väri. Suomalaisten suun terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on Oralin liiketoimintaa, he mahdollistavat että mahdollisimman monelle meistä elämä hymyilee”, kertoo ulkoasu-uudistuksesta vastannut strategi Teija Anttila Louder Finland Oy:stä.

Oral Hammaslääkärit -ketjuun kuuluu tällä hetkellä 20 hammaslääkäriasemaa, ja yhtiö aikoo laajentua edelleen muun muassa suuriin kaupunkeihin.  Suurimmista hammaslääkäriasemista kasvatetaan monipuolisia palvelukeskuksia, joilta saa mahdollisimman kattavasti myös eri alojen erikoishammaslääkärien palvelut. 

LISÄTIETOJA:
Oral Hammaslääkärit Oyj, toimitusjohtaja Marina Vahtola, p. 0400-196 352

Oral Hammaslääkärit Oyj:n hammaslääkäriasemilla työskentelee yli 500 hammasterveyden ammattilaista. Valtakunnallisen ketjun 20 hammaslääkäriasemalle tehtiin vuoden 2009 aikana yhteensä 189.500 hoitokäyntiä. Oralilla on noin 10 prosentin markkinaosuus yksityisistä hammasterveyspalveluista Suomessa.