Lehdistötiedote 15.9.2010

 

Oral Hammaslääkärit laajentaa Helsingin Erottajalla sijaitsevaa hammaslääkäriasemaansa. Viisi uutta hoitoyksikköä tuo noin 100 uutta potilasaikaa päivässä.

 

Oralin Erottajan hammaslääkäriasema on yksi Suomen suurimmista täyden palvelun hammaslääkäriasemista. Asemalla työskentelee noin 50 alan ammattilaista, joista yli puolet on hammaslääkäreitä.

 

Erottajan hammaslääkäriasemalta saa kaikki hammasterveyspalvelut tarkastuksesta nukutuksessa tehtäviin kirurgisiin toimenpiteisiin.

 

Oral-ketjun huippuyksikössä otetaan tänä syksynä käyttöön ensimmäisenä Suomessa hammasjäljennöksien digitaalinen tuotanto, joka korvaa mekaanisen, jäljennösaineeseen perustuvan menetelmän. Erottajan erityispalveluihin kuuluu myös 3D-röntgen, jolla saadaan tarkkaa tietoa esimerkiksi viisaudenhampaiden poistoa varten. Asemalla on röntgenosaston lisäksi moderni leikkaussali.

 

”Erityisesti proteettisten hoitojen kuten oman hampaan korvaavien implanttien kysyntä on viime aikoina lisääntynyt. Tekniikka on kehittynyt niin, että keinoluumateriaaleilla ja suojakalvoilla luuta pystytään lisäämään varsin yksinkertaisesti ilman varsinaisia luusiirteitä. Tällä tavoin olemme pystyneet tekemään laajojakin implanttihoitoja potilaille, joille implanttihoito olisi aiemmin ollut mahdotonta tai hankalaa”, kertoo Erottajan vastaava hammaslääkäri, suukirurgian erikoishammaslääkäri Susanne Tuominen.

 

Monipuolisena osaamiskeskuksena Erottaja palvelee tarvittaessa myös Oral-ketjun muita pääkaupunkiseudun yksiköitä.

 

Laajennuksessa Erottajan tilat kasvavat nykyisestä reilusta 300 neliöstä noin 600 neliöön. Hoitoyksiköiden eli täysin varusteltujen hoitohuoneiden määrä kasvaa kahdeksasta kolmeentoista. Uutta on myös korkealaatuisten kotihoitotarvikkeiden kuten hammaslankojen ja -tahnojen myynti.

 

”Erottajan laajennus on hyvä esimerkki Oralin täyden palvelun toimintamallista, joka kattaa koko hoitoketjun tarkastuksista vaativimpiin erikoishoitoihin. Syyskuun aikana aloitamme myös suun hygieniaan liittyvien kotihoidon tarvikkeiden tarjonnan kaikilla asemillamme. Tavoitteemme on olla alan valtakunnallinen markkinajohtaja, josta saa ylivoimaisen laajat ja korkeatasoiset palvelut”, sanoo Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtaja Marina Vahtola.

 

Oral Hammaslääkärit on rakentanut kesän aikana uusia hoitoyksiköitä jo Tampereelle, Jyväskylään ja Nummelaan. Laajennusten yhteydessä uudistetaan myös hoitohuoneiden ja vastaanottotilojen sisustus niin, että hammaslääkärikäynti olisi kaikille mahdollisimman miellyttävää. 

 

Oral Hammaslääkärit Oyj tarjoaa tällä hetkellä hammasterveyspalveluita yli 20 hammaslääkäriasemalla Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla.

 

Lisätietoja

Janne Ryhänen, vastaava lääketieteellinen johtaja, puh. 050 370 5742.

Marina Vahtola, toimitusjohtaja, puh. 0400 196 352

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi