Oral vahvistaa ketjuaan
Oral vahvistaa edelleen toimintaansa Helsingin ydinkeskustassa.

Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Helsingissä hankkimalla omistukseensa Hammashaltioiden osakekannan. Hammashaltiat on toiminut vuodesta 2001 lähtien Helsingin Kaisaniemessä osoitteessa Kaisaniemenkatu 3.

Oralilla on Helsingissä entuudestaan kahdeksan hammaslääkäriasemaa, joiden tarjontaa Hammashaltiat vahvistaa. Ostetun aseman suun terveyden ammattilaiset siirtyvät tekemään potilastyötään Oralin uudella kauppakeskus Kampin yhteyteen perustettavalla hammaslääkäriasemalla joulukuussa. ”Panostamme vahvasti ystävälliseen asiakaspalveluun ja yksilölliseen hoitoon ja uskomme voivamme toteuttaa näitä tavoitteita liittymällä Oraliin. Oralissa meillä on myös mahdollisuus edistää erityistä osaamisaluettamme, hammashoitopelon lievittämistä, valtakunnallisesti koko ketjun potilaiden hyödyksi”, kertoo yrityksensä Oralille myyneet hammashoitaja Pia Pakalén ja hammaslääkäri Merja Sihvonen.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 800 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 60,3 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 38 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.