Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Helsingissä perustamalla Kannelmäen kauppakeskus Kaareen uuden täyden palvelun hammaslääkäriaseman. Uusi asema tarjoaa yleishammaslääkäripalveluiden lisäksi monipuolisia erikoishammaslääkäripalveluita kuuden täysin varustellun hoitohuoneen vastaanotolla. Oral Kauppakeskus Kaari aloittaa ketjussa syyskuun aikana osoitteessa Kantelettarentie 1. Oral Lassila ja aseman yli kymmenen suunterveyden ammattilaista siirtyvät tekemään potilastyötään uudella asemalla.

”Kauppakeskus Kaari on nopeasti kasvattanut suosiotaan, ja Oral haluaa palvella asiakkaitaan siellä, missä he liikkuvat. Kaaren tasokkaat tilat, erinomainen sijainti ja muu palvelutarjonta luovat hyvät puitteet Oralin laadukkaille hammashoitopalveluille ”, kertoo Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtaja Martin Forss. ”Kaari on alueensa ylivoimainen palvelukokonaisuus ja loistavien liikenneyhteyksiensä ansiosta palvelee myös laajempaa asiakaskuntaa pääkaupunkiseudulla. Suomen arvostetuin ja tunnetuin hammaslääkäriasema Oral täydentää palveluitamme erinomaisesti ja visiomme kohtaavat. Kaari haluaa myös saada elämäsi hymyilemään”, kertoo kauppakeskusjohtaja Kaj Grahn.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 800 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 57,9 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 36 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.