Oral vahvistaa tarjontaansa Oulun talousalueella laajenemalla Oulunsaloon.
Oral vahvistaa tarjontaansa Oulun talousalueella laajenemalla Oulunsaloon.

Kutsu lehdistötilaisuuteen 16.11. klo 17
Lehdistötiedote 16.11.2015.

Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Oulussa hankkimalla omistukseensa Oulunsalon Hammaslääkärikeskuksen osakekannan. Oulunsalon Hammaslääkärikeskus toimii osoitteessa Kauppiaantie 1.

Oralilla on ennestään hammaslääkäriasema Oulun keskustassa. Uusi Oulunsalon toimipiste täydentää Oralin suunterveyden palvelujen saatavuutta Oulun alueella. Oral Oulunsalo tarjoaa yleis- ja erikoishammaslääkäripalveluja ja aseman asiakkaat voivat hyödyntää jatkossa osana hoitosuunnitelmaansa myös Oral Oulun erittäin kattavat erikoishammaslääkäripalvelut.

Kaupan jälkeen ostetun aseman 11 suunterveyden ammattilaista siirtyy tekemään potilastyötään Oralissa. ”Liittymällä Oraliin takaamme potilastyön korkean laadun sekä erikoispalveluiden saatavuuden jatkossakin paikallisesti alan jatkuvasti kehittyessä. Oralin ja Oulunsalon Hammaslääkärikeskuksen arvot ja suunnitelmat toiminnan kehittämiseksi ovat hyvin samankaltaisia ja yhteistyössä saamme toimintaa kehitettyä entistäkin paremmaksi”, kertoo yrityksensä myynyt hammaslääkäri Tuomo Hokka. Oulunsalon Hammaslääkärikeskus on monelle paikalliselle tuttu myös liigajoukkue Oulun Kärppien virallisena yhteistyökumppanina. Oulunsalon Hammaslääkärikeskuksen yhteistyö Oulun Kärppien kanssa on jatkunut jo 15 vuotta ja tuo Oralille erityisosaamista jääkiekkoilijoiden hammastapaturmien hoidossa.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

KUTSU: Oral Hammaslääkärit Oyj järjestää lehdistötilaisuuden yrityskauppaan liittyen maanantaina 16.11. klo 17 Oulunsalon Hammaslääkärikeskuksessa osoitteessa Kauppiaantie 1, Oulunsalo.

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 900 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 60,5 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 41 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.