Oral Hammaslääkärit Oyj laajenee Porvooseen ostamalla Porvoon Lääkäritalossa toimivan Medius Oy:n koko osakekannan.

Medius Oy on vuonna 1983 perustettu Porvoon talousalueen suurin ja arvostetuin hammasterveyspalvelualan yritys. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2012 noin 1,5 miljoonaa euroa. Medius toimii täysin uusissa ja moderneissa tiloissa osoitteessa Näsin koulukatu 2. Asemalla on kuusi hoitoyksikköä eli kuusi täysin varusteltua hoitohuonetta, ja siellä työskentelee 23 hammasterveyden ammattilaista. Hammaslääkäriaseman palvelutarjonta sisältää perushammashoidon lisäksi kattavat erikoishammaslääkäri- ja nukutushammashoidon palvelut. Ostettu asema yhdistetään Oral-ketjuun 1.9.2013.

Mediuksen omistajahammaslääkärit ja muu henkilökunta jatkavat potilastyötään ja aseman toiminnan kehittämistä sen siirtyessä osaksi Oral-ketjua. ”Suun ja hampaiden terveydenhoidon toimiala kehittyy parhaillaan vahvasti. Katsomme liittymisen maan johtavaan alan yritykseen luovan jatkossa ylivoimaiset puitteet menestyksellisen hammaslääkäritoiminnan jatkamiselle itäisen Uudenmaan alueella. Oralin keskitetyt toiminnot tukevat hammaslääkärin työtä myös potilaidemme eduksi kaikkein parhaiten”, kertoo EL Risto Kontio kolmen hammaslääkäriomistajan näkemyksistä myyntipäätöksen taustalla.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa vaativista kirurgisista toimenpiteistä esteettiseen hammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja: Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266 Janne Ryhänen, vastaava lääketieteellinen johtaja, varatoimitusjohtaja, puh. 050 370 5742 sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi