Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Lahdessa ostamalla hammaslääkäriasema Hymy Ateljeen liiketoiminnan PlusTerveys Oy:ltä. Hymy Ateljee toimii Lahden keskustassa ja tarjoaa yleishammaslääkäripalveluiden lisäksi monipuolisia erikoishammaslääkäripalveluita. Hammaslääkäriasemalla on kaksi täysin varusteltua hoitohuonetta. Ostettu asema Oral Lahti Hymy Ateljee aloittaa ketjussa 1.4. alkaen osoitteessa Rautatienkatu 14 B 8.

Oralilla on entuudestaan hammaslääkäriasema Lahdessa. Ostettu asema täydentää Oralin yleis- ja erikoishammaslääkäripalveluita alueella. Kaupan jälkeen ostetun aseman kymmenen suunterveyden ammattilaista siirtyvät tekemään potilastyötään Oralissa. ”Oral on minulle entuudestaan tuttu toimija ja halusin varmistaa erikoishammaslääkäripalveluiden ja asiakaspalvelun laadukkaan kehittämisen vastaanotolla jatkossakin”, kertoo juurihoidon erikoishammaslääkäri Wajih Jinnah siirtymisestään Oraliin.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 800 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 57,9 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 36 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.