Oral Hammaslääkärit vahvistaa ketjuaan Helsingin ydinkeskustassa

Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Helsingin ydinkeskustassa perustamalla kauppakeskus Kampin välittömään yhteyteen uuden täyden palvelun hammaslääkäriaseman. Uusi asema tarjoaa yleishammaslääkäripalveluiden lisäksi monipuolisia erikoishammaslääkäripalveluita 19 täysin varustellun hoitohuoneen vastaanotolla. Asemalla on sairaalaoikeuksin varustettu moderni leikkaussali ja heräämö mm. suukirurgisia toimenpiteitä ja nukutushammashoitoa varten. Oral Kamppi aloittaa ketjussa joulukuussa osoitteessa Urho Kekkosenkatu 3.

”Kauppakeskus Kamppi muodostaa Helsingin keskustan ytimen niin kattavan palvelutarjontansa kuin liikenneyhteyksiensäkin osalta palvellen laajaa asiakaskuntaa pääkaupunkiseudulla. Oral haluaa tarjota asiakkailleen suunterveydenhoidon palvelut helposti ja sujuvasti siellä, missä he muutenkin liikkuvat. Kampin uuden toimipisteemme tilat, erinomainen sijainti ja muu palvelutarjonta tarjoavat erinomaiset puitteet Oralin laadukkaille hammashoitopalveluille”, kertoo Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtaja Martin Forss.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa
etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 800 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 60,3 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 38 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.