Oral Hammaslääkärit vahvistaa Kuopion talousalueen erikoishammaslääkäripalveluitaan ostamalla erikoishammaslääkäripalveluja tarjoavan Sari Vuorenmiehen liiketoiminnan.

Kuopiossa toimivan erikoishammaslääkäri Sari Vuorenmiehen yhden hoitoyksikön hammaslääkäriaseman liiketoiminta siirretään Oralin Kuopion toimipisteeseen 15.10.2013. EHL Sari Vuorenmies jatkaa potilastyötään Oralissa ja hän on erikoistunut kariologiaan.

”Siirtyminen Oral-ketjuun takaa jatkossa täyden mahdollisuuden keskittyä potilastyöhön. Pienen hammaslääkäriaseman pitäminen on ollut antoisaa ja luopuminen haikeaa, mutta siirryn erittäin iloisin mielin hyvämaineiseen Oraliin, jonka vahvuutena näen erityisesti laajan taustatuen. Vaihtoehtoja oli monia, mutta kokonaisuutena Oral oli paras valinta”, kertoo Sari Vuorenmies tyytyväisenä myyntipäätöksen taustoista.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa vaativista kirurgisista toimenpiteistä esteettiseen hammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Janne Ryhänen, vastaava lääketieteellinen johtaja, varatoimitusjohtaja, puh. 050 370 5742
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi