Hampaat voivat värjäytyä erilaisten nautintoaineiden seurauksena, tumma väri voi olla myös hampaiden luontainen ominaisuus tai johtua ikääntymisestä.

Oralin toimipisteissä ympäri Suomen on nyt saatavana uusi kaikille sopiva tehokas ja turvallinen hampaiden laservalkaisumenetelmä. Laservalkaisu soveltuu erinomaisesti myös luonnostaan keltaisen hammasluun sekä kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun.

Laservalkaisu toteutetaan aina yksilöllisesti ja valkaisussa käytetään tarkoitukseen kehitettyä turvallista laservalotinta. Valkaisun tehostaminen valottimella nopeuttaa valkaisua, jolloin se on hammasystävällisempää. Menetelmällä saavutetaan myös paras mahdollinen valkaisutulos.

Paras lopputulos hampaiden valkaisussa saavutetaan kun valkaisu toteutetaan puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Oralin hammaslääkärit ja suuhygienistit arvioivat suun terveyden ennen laservalkaisua. Laservalkaisn toteuttavat Oralissa menetelmään käyttöön koulutetut suuhygienistit. Valkaisua ei suositella raskaana oleville eikä imetysaikana.

Tehokas ja turvallinen kaikille sopiva laservalkaisu nyt Oralista hintaan 295 euroa!

Tiedustelut ja ajanvaraukset numerosta 010 400 3400.