Laservalkaisu sopii erinomaisesti luonnostaan keltaisen hammasluun sekä kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun. Se tehoaa monenlaisiin hampaisiin, kuten tummiin kulmahampaisiin ja juurihoidosta tai traumasta tummuneisiin hampaisiin. Menetelmä ei muuta hampaan omaa rakennetta.

Ienvetäymät, implantit, laminaattikuoret tai oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät ole esteenä valkaisulle.

Palvelun eteneminen

Ikenet ja limakalvot suojataan huolellisesti ennen valkaisua. Laservalkaisussa vaalenemisprosessi tehostuu poikkeuksellisesti toimenpiteen aikana sekä kiilteessä että hammasluussa, jolloin hampaiden vaaleneminen on entistä nopeampaa ja turvallisempaa (perinteiset valottimet toimivat vain hampaan kiilteessä).

Valkaisun tehostaminen laservalottimella vie aikaa vain 18 minuuttia. Laservalkaisu tehdään mahdollisimman laajalle alueelle (yhteensä kymmenen ylä- ja alahammasta). Kun toimenpide tehdään ensimmäisiin poskihampaisiin saakka, ehkäistään ns. tunneliefektiä, jossa valkaistu hymyalue jää liian kapeaksi.

Hoito sisältää kolme yksilöllistä käsittelyä yhdellä käynnillä. Kokonaishoitoaika on 90 minuuttia. Laservalkaisu tehdään aina yksilöllisesti käyttäen juuri tähän tarkoitukseen kehitettyä valkaisuainetta sekä ainutlaatuista ja turvallista laservalotinta.

Hampaiden valkaisu perustuu vetyperoksidiin, jonka vaikutusta tehostetaan laserlampulla. Etualueen hampaistoon tehdyt korjaukset paikat, kruunut ja laminaatit eivät reagoi valkaisuun. Käytössämme on CE -merkinnällä varustettu turvallinen ja hammasystävällinen tuote. Laservalkaisun tulosta voi halutessaan tehostaa ja ylläpitää kotivalkaisulla.

Milloin kannattaa varata aika tähän palveluun?

Kun halutaan nopea ja tehokas hampaiden valkaisu.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Beyond-valkaisu on saatavilla ainoastaan Lahden Vapaudenkadun toimipaikastamme.

Valkaisuarviointikäynti tarvitaan, jos asiakas on uusi ja suuhygienisti ei tunne hampaistoa ennestään.

Suuhygienisti tekee valkaisun puhtaaseen ja terveeseen hampaistoon vastaanotolla. Hammaskiven poisto ja ientulehduksen hoito tulee olla tehtynä ennen valkaisua.
Valkaisua ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Emme tee valkaisuja myöskään alle 18-vuotiaille.