Nukkula -kuorsauskiskolla pyritään avaamaan hengitysteitä nielussa unen aikana ja näin helpottamaan ilman kulkua. Kun tässä riittävästi onnistutaan, kuorsaus vaimenee merkittävästi tai loppuu kokonaan. Lievä uniapnea (hengityskatkokset unen aikana) saattaa myös helpottua ilman kulkiessa vapaammin.

Nukkula – kuorsauskisko valmistetaan jokaiselle yksilöllisesti hammaslääkärin ohjauksessa. Nukkula-kuorsauskisko eroaa muista kuorsauskiskoista siinä, että se on kevyempi rakenteeltaan. Nukkulan käyttöön on helppo tottua, koska se on pienempi kuin isot kiskot joissa muovi peittää hampaat kokonaan.

Lue lisää kuorsaamisesta ja kuorsauskiskosta

Palvelun eteneminen

Aluksi varataan maksuton konsultaatioaika, jossa selvitetään, sopiiko Nukkula -kuorsauskisko. Samalla käydään perusteellisesti läpi kiskon käyttöön liittyvät asiat. Sen jälkeen asiakas voi tehdä päätöksen hoidon aloittamisesta ja varata tarvittavan ajan.

Milloin kannattaa varata aika tähän palveluun?

Kun kuorsaus häiritsee itseä tai läheisiä.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Nukkula-kuorsauskiskot ovat saatavilla vain Hämeenlinnan ja Helsingin Itäkeskuksen Oralista. Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon numerosta 010 400 3400 hammaslääkäri Tero Siirilälle.

Nukkula -kuorsauskiskolla on palautusoikeus, jos vaikutusta kuorsaukseen ei ole. Vaikutus kuorsaukseen selviää heti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen.