Onko sinulla palveluseteli? Tarkistathan ohjeet ennen ajanvarausta. Lue lisää

Oikomishoito, läpinäkyvät hammasraudat (Six Month Smiles)

Six Month Smiles -oikomismenetelmä on lähes näkymätön ja hyvin nopea. Keskimääräinen hoitoaika tällä menetelmällä on vain 6 kuukautta.

Six Month Smiles -oikomismenetelmä on lähes näkymätön. Keskimääräinen hoitoaika tällä menetelmällä on vain 6 kuukautta.

Nopea ja huomaamaton Six Month Smiles -oikomishoito pohjautuu hampaiden pinnalle kiinnitettäviin, läpinäkyviin kiinnikkeisiin ja hampaan väriseen kaarilankaan. Niiden avulla hampaat ohjataan hellävaraisesti oikeaan asentoon. Kojeet siirtävät jokaista hammasta yksittäin, joten menetelmä soveltuu haastavienkin tapausten hoitoon.

Six Month Smiles -oikomishoidossa lopputulos voidaan saavuttaa jopa 1,5 kertaa irrotettavia oikomismenetelmiä nopeammin. Menetelmä soveltuu esimerkiksi hampaiden välisten rakojen, ahtauden ja kiertymien korjaukseen sekä pois rivistä siirtyneiden hampaiden oikomiseen. Menetelmä ei sovellu takahampaiden purennan ongelmien hoitoon.

Hampaiden hoitoaika 4,5kk. Tekijänä Krista Sivén, Oral Kuopio Keskusta.

Asiakkaiden kokemuksia Six Month Smiles -oikomisesta>

Lue lisää oikomishoidoista>

Palvelun eteneminen

Six Month Smiles -oikomishoito pohjautuu hampaiden pinnalle kiinnitettäviin, läpinäkyviin kiinnikkeisiin ja hampaan väriseen kaarilankaan. Niiden avulla hampaat ohjataan hellävaraisesti oikeaan asentoon. Kojeet siirtävät jokaista hammasta yksittäin, joten menetelmä soveltuu haastavienkin tapausten hoitoon.

Six Month Smiles -oikomishoidossa lopputulos voidaan saavuttaa jopa 1,5 kertaa irrotettavia oikomismenetelmiä nopeammin.

Milloin kannattaa varata aika tähän palveluun?

Kun tarvitaan huomaamatonta ja nopeaa oikomishoitoa, ja hammaslääkäri on todennut tämän menetelmän soveltuvan asiakkaalle.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Menetelmä soveltuu esimerkiksi hampaiden välisten rakojen, ahtauden ja kiertymien korjaukseen sekä pois rivistä siirtyneiden hampaiden oikomiseen. Menetelmä ei sovellu takahampaiden purennan ongelmien hoitoon.