Zoom!™ -hampaiden valkaisu on turvallinen ja tehokas valkaisumenetelmä.

Palvelun eteneminen

Valkaisu alkaa lyhyellä valmisteluvaiheella, jossa huulet ja ikenet suojataan. Tämän jälkeen levitetään hampaille Zoom!™ -valkaisugeeliä, joka aktivoidaan erityisesti tarkoitukseen kehitetyllä valolla. Hampaat vaalenevat yleensä vähintään 6–10 sävyastetta, joskus enemmänkin. Toimenpide päättyy viiden minuutin fluorihoitoon. Yleensä hampaat vaalenevat vielä muutaman hoidon jälkeisen päivän aikana.

Milloin kannattaa varata aika tähän palveluun?

Kun haluat tehokkaan ja nopean hampaiden valkaisun.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Palvelu on saatavilla seuraavissa toimipaikoissamme: Helsinki Hakaniemi, Nummela, Oulu Lääkäritalo, Tampere Koskikeskus, Savonlinna.

Varaa aika maksuttomaan valkaisuarviointiin ellei valkaisun soveltuvuutta ole lähiaikoina todettu muulla hoitokäynnilläsi. Valkaisuarvioinnissa tarkastetaan suun ja hampaiston kunto valkaisua varten. Valkaisu tehdään aina puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Ientulehdus tulee olla hoidettu ja hammaskivi poistettu ennen valkaisua.

Valkaisuhoitoja ei tehdä alle 18-vuotiaille, koska nuorilla hampaan kehitys on vielä kesken. Valkaisua ei suositella myöskään raskaana oleville eikä imettäville. Huomioithan, että valkaisu ei tehoa proteettisiin kruunuihin tai paikkamateriaaleihin.

Ienvetäymät, implantit, laminaattikuoret tai oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät ole esteenä valkaisulle.

Hampaistoon tehdyt korjaukset paikat, kruunut ja laminaatit eivät reagoi valkaisuun.