Oral Hammaslääkärit Oyj:n uudeksi tietohallintojohtajaksi on nimitetty Petteri Miinalainen 23.3. alkaen.

Petteri Miinalaisella on laaja kokemus tietojärjestelmien kehittämishankkeista mm. sosiaali- ja terveyspalveluiden ja palveluliiketoiminnan alalle. Hän on toiminut sosiaali- ja terveydenhuollon toimialapäällikkönä kuntien hankintayhtiö Tiera Oy:ssa, sekä Capgemini Finlandissa johtavana konsulttina vaativissa tietojärjestelmä- ja liiketoimintauudistusprojekteissa. Viimeksi hän on toiminut Accenturessa tietohallinnon strategisen kehittämisen johtavana asiantuntijana vastuualeinaan IT-strategia, toiminta- ja hallintamallit sekä kokonaisarkkitehtuuri.

Koulutukseltaan Petteri Miinalainen on rakennusarkkitehti ja hän valmistuu Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta tänä vuonna tuotantotalouden diplomi-insinööriksi.

Tietohallintojohtajan tehtävänä Oral Hammaslääkäreissä on johtaa yrityksen ICT-järjestelmien ja sähköisten palveluiden kehitystä, sekä varmistaa yrityksen tietojärjestelmien ja teknologiainfrastruktuurin päivittäinen hyvä käytettävyys. Tietohallintojohtaja toimii Oralin ICT-toimintojen esimiehenä ja johtaa vastuualueensa alihankintaa.

Tietohallintojohtaja toimii yhtiön laajennetun johtoryhmän jäsenenä ja osallistuu johtoryhmätyöskentelyyn vastuualueensa osalta. Tietohallintojohtaja raportoi tehtävässään liiketoimintajohtaja Jarno Huurinaiselle