26.03.2010 07:05:00 CET

Korjaus Oral Hammaslääkärit Oyj:n yhtiökokouksen päätökset ja hallituksen järjestäytyminen -tiedotteeseen

ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ Pörssitiedote 26.3.2010 8.05

Korjaus Oral Hammaslääkärit Oyj:n yhtiökokouksen päätökset ja hallituksen järjestäytyminen -tiedotteeseen

Oral Hammaslääkärit Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 25.3.2010 päätöksiä ja hallituksen järjestäytymistä koskevassa tiedotteessa oli virhe koskien hallituksen jäsenten riippumattomuutta. Kaikki hallituksen jäsenet eivät ole yhtiöstä riippumattomia, vaan Antti Kasi on Oral Hammaslääkärit Oyj:n entisenä toimitusjohtajana yhtiöstä riippuvainen. Hallituksen jäsenten riippumattomuutta koskeva kohta kuuluu korjattuna seuraavasti:

Hallituksen jäsenistä Juhani Erma, Mikael Ingberg, Timo T. Laitinen, Kirsti Piponius ja Tuomas Waltimo ovat sekä yhtiöstä että merkittävistä osakkeenomistajista riippumattomia. Yhtiöstä riippumaton on lisäksi Ben Wrede.

ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ
HALLITUS

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiötä, jonka työyhteisöön kuuluu yli 500 alan ammattilaista. Oralilla on hammaslääkäriasemia Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa ja Vaasassa.