16.07.2014 12:00:00 CET

Muutoksia Oral Hammaslääkärit Oyj:n hallituksessa ja johdossa


ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 16.7.2014 kello 13.00

MUUTOKSIA ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ:N HALLITUKSESSA JA JOHDOSSA

Oral Hammaslääkärit Oyj:lle valittiin uusi hallitus ylimääräisessä yhtiökokouksessa 15.7.2014. Hallituksessa jatkaa Benedict Wrede ja hallituksesta jäävät pois Juha Korhonen, Timo T. Laitinen, Ulrika Romantschuk ja Mia Åberg. Uusiksi jäseniksi valittiin Markus Sjöholm ja Ari Tolppanen.

Yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallitus päätti valita Markus Sjöholmin hallituksen puheenjohtajaksi 15.7.2014 lähtien.

Renideo Holding Oy, Oral Hammaslääkärit Oyj, Oral Hammaslaboratorio Oy ja Oral Hammaslääkärit Meilahti Oy ovat sopineet, että Renideo Holding Oy tuottaa jatkossa Oral Hammaslääkärit Oyj:lle, Oral Hammaslaboratorio Oy:lle ja Oral Hammaslääkärit Meilahti Oy:lle johtamis- ja taloushallintopalveluita. Tätä varten Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtaja Martin Forss ja talousjohtaja Antti Uusitalo ovat päättäneet nykyiset sopimuksensa, ja solmineet vastaavansisältöiset uudet sopimukset Renideo Holding Oy:n kanssa. Osapuolten tarkoituksena on, että Martin Forss vastaa myös jatkossa konsernin toimitusjohtajan tehtävistä ja Antti Uusitalo konsernin talousjohtajan tehtävistä.


ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ

HALLITUS

Lisätietoja:
Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 800 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 57,9 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa ham­masterveyspalveluita 30 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös oma hammaslaboratorio.

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.oral.fi